TCPM Apeldoorn: ‘Persoonlijke aandacht voor onze klanten en engineers staat voorop’

Maak kennis met Ezther Welter en Tim Samper. Samen werken ze bij TCPM in Apeldoorn. Hier verbinden ze bedrijven in Midden-Nederland met de ervaren engineers van TCPM. Zo helpen ze onder andere machinebouwers aan ervaren extra krachten. Bijvoorbeeld om een specialistisch project op te pakken of het vaste team te ondersteunen tijdens piekdrukte. Ezther en Tim stellen zich aan je voor. 

Ezther werkt sinds 7 maanden bij TCPM. Daarvoor had ze een eigen bedrijf in imagoworkshops. Een grote carrièreswitch? Nee hoor, zo vertelt Ezther: “Mijn achtergrond ligt in de commerciële techniek. Ik heb werktuigbouwkunde gestudeerd in Enschede. Al vrij snel ontdekte ik dat de technische omgeving me aansprak. Vooral vanwege de mensen. Die zijn zo enthousiast over hun werk. Via een oud-studiegenoot kwam ik in contact met TCPM. Vier weken later tekende ik mijn contract.”

Ook Tim houdt van het werken met mensen, al ligt zijn achtergrond ergens anders. Hij vertelt: “Ik heb commerciële economie gestudeerd. Mijn eerste baan vond ik in de technische wereld. Dat was eigenlijk puur toeval. Maar het was zo leuk dat ik besloot om te blijven. Vijf jaar geleden kwam ik terecht bij TCPM. En sinds anderhalf jaar ben ik eindverantwoordelijk voor het contact tussen onze engineers en de klanten. Dat is een ontzettend leuke baan.”

Engineers voor de machinebouw

Samen zorgen Ezther en Tim ervoor dat de bedrijven die hen inschakelen hulp krijgen van de juiste engineers. Ezther vertelt: “Onze klanten zitten voornamelijk in de machinebouw, semi-conductor industrie en de procesindustrie. In die branches heeft TCPM veel kennis opgebouwd. Sommige engineers zijn al 20 jaar bij ons in dienst. Ze hebben al zoveel bedrijven van binnen gezien, dat ze met elk vraagstuk kunnen helpen. Maar we hebben ook hele goede junior engineers, die bijvoorbeeld op kortere projecten hun talenten inzetten.”

Kenmerkend voor TCPM is de flexibiliteit. Tim vervolgt: “We hebben niet alleen junior, medior en senior engineers, maar zijn ook flexibel in de manier waarop we werken. Dat kan op locatie bij de klant, vanuit ons eigen kantoor in Apeldoorn of vanuit huis. Of een combinatie van deze drie. Voor de kwaliteit van het werk dat we leveren maakt de werkplek niet uit. Ook als klanten snel iemand nodig hebben, staan we voor ze klaar. Het werk is soms heel grillig. Wij snappen dat en zoeken altijd mee naar een oplossing.”

Regelmatig inchecken

Ook na het koppelen van een engineer aan een opdrachtgever, blijven Ezther en Tim in contact. Ezther sluit af: “Persoonlijk contact is voor ons een sleutelwoord. We checken regelmatig in met onze eigen mensen én onze klanten om te kijken hoe de samenwerking bevalt. Of we kletsen gezellig bij onder het genot van een kop koffie. Juist die persoonlijke aandacht maakt het verschil. Niet voor niets bellen klanten die eerder met ons hebben gebeld vaak terug als ze weer iemand nodig hebben. Dat vertrouwen is voor ons een groot compliment.”

Eén van de motto’s van TCPM is ‘nét dat beetje extra’. Wil jij weten wat de engineers van TCPM voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Ezther (e.welter@tcpm.nl en 06 20 36 91 59) of Tim (t.sampers@tcpm.nl en 06-42393098). Ze ontmoeten je graag om de mogelijkheden te bespreken.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten