T-shirt bedrukken voor evenementen crew

Bij ieder evenement werkt personeel. Ook voor eventuele vrijwilligers heb je bedrukte kleding nodig. Bij grote groepen bezoekers is het belangrijk dat de kleding opvalt en is voorzien van het logo en de naam van jouw evenement. Daarbij moeten de bezoekers onderscheidt kunnen maken tussen de verschillende personeelsleden, zoals de crew en hulpverleners. T-shirts bedrukken is dan ook een onmisbaar onderdeel van de voorbereiding.

Herkenbare kleding

Met evenement kleding aan is de crew goed herkenbaar. Je kunt kiezen voor verschillende ontwerpen, zodat de mensen die helpen bij de opbouw er anders uitzien dan de horecamedewerkers. Het is ook mogelijk om juist voor een uniforme uitstraling te gaan en voor al het personeel een shirt in dezelfde kleur te laten bedrukken. Vind jouw evenement plaats in de koudere maanden of duurt het tot ’s avonds laat? Laat dan ook softshell jassen bedrukken, zodat je medewerkers er altijd warmpjes bijlopen.

Snelle levering

Kleding voor je event crew wil je snel geleverd hebben. Er valt al genoeg te organiseren. Als je de kleding binnen hebt, kun jij je weer richten op andere zaken. Bestel verschillende maten, zodat er voor iedereen een passend shirt bij zit. Kies ook voor heren- en dames t-shirts in diverse maten. Een mooie pasvorm biedt meer draagcomfort en geeft jouw personeel een nette en verzorgde uitstraling. Vaak wordt naast de naam van het evenement en het logo ook het jaartal of de datum van het evenement op de shirts gedrukt.

Gratis reclame

Geef de kleding na afloop mee aan de crew, zodat ze deze nog kunnen dragen als herinnering aan een tof evenement. Als je vaker evenementen organiseert maken ze direct gratis reclame voor jouw event. Dit soort shirts worden bijvoorbeeld gedragen naar het strand of de sportschool, waardoor een grote groep mensen wordt blootgesteld aan de naam van jouw evenement en je logo. Dit zorgt voor extra herkenbaarheid en vergroot je naamsbekendheid.

Voordelige prijzen en topservice

Door jouw t-shirts te bestellen bij T-shirts.nl profiteer je van goede prijzen en een uitstekende service. De grafische afdeling helpt je graag bij jouw ontwerp en je ontvangt altijd gratis een digitale proefdruk. Hierdoor wordt het zeer eenvoudig om bijvoorbeeld meerdere designs te maken voor de verschillende groepen medewerkers die jij rond hebt lopen. Er zijn tal van kleuren, maten en pasvormen om uit te kiezen. De offerte heb je binnen een dag binnen, zodat je snel weet waar je aan toe bent. De t-shirts worden gedrukt in eigen textieldrukkerij, waardoor je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zowel kleine als zeer grote oplages zijn mogelijk.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten