Steeds meer bedrijfspanden worden uitgerust met een comfortabele badkamer: dit is waarom!

Er lijkt een geheel nieuwe trend te zijn ontstaan in de zakenwereld. Zo zien we dat tegenwoordig steeds meer bedrijfspanden worden uitgerust met een comfortabele badkamer. Een badkamer met werkelijk alles erop en eraan. Maar waardoor is deze trend ontstaan? Voegt het echt iets toe aan jouw bedrijf om ook een douchegelegenheid te bieden? En zo ja, waar let je dan op? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten: van de redenen om de badkamer te plaatsen tot een badkamer ontwerpen online voor hét perfecte ontwerp. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Redenen om een badkamer te plaatsen in een bedrijfspand

Bij grote bedrijven wordt er steeds meer aandacht geschonken aan het welzijn van de medewerkers. Zo zijn er steeds meer bedrijven die op kantoor ook een geheel eigen fitnessruimte aanbieden. Dit is natuurlijk dé manier om mensen met een zittend beroep aan het bewegen te krijgen. Op die manier hou je je werknemers gezond. Bovendien draagt even sporten in de pauzes ook bij aan de productiviteit. 

Zodra je sportgelegenheid biedt in het pand, moet je je er echter ook van bewust zijn dat de medewerkers een plek nodig hebben om zich weer op te frissen. Een badkamer met douchegelegenheid is dan zeer gewenst. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom steeds meer bedrijfspanden met een comfortabele badkamer worden uitgerust. 

Waar moet je aan denken bij het plaatsen van een badkamer op kantoor? 

Met een badkamer op kantoor weet je dus aan de wensen van jouw medewerkers tegemoet te komen. Hoewel het steeds vaker wordt gedaan, is het nog steeds niet iets wat we in elk bedrijfspand terugzien. Daarom komt er wel wat bij kijken voordat je de badkamer kunt realiseren. Wat kost een badkamer op kantoor bijvoorbeeld? Waar moet deze precies aan voldoen? Er is veel om rekening mee te houden. 

Bedenk eerst goed wat er nodig is om een comfortabele badkamer te kunnen bieden. Waar moet deze precies aan voldoen? In eerste instantie is het natuurlijk van belang dat de badkamer over voldoende douchehokjes beschikt, zodat mensen niet onnodig lang op elkaar moeten wachten. Ook is het wellicht idee om man en vrouw van elkaar te scheiden en kluisjes te plaatsen voor persoonlijke bezittingen. Zet voor jezelf op een rijtje welke elementen van belang zijn. 

Weet je waar de badkamer aan moet voldoen? Dan is het slim om een 3D ontwerp te maken. Hierbij creëer je eenvoudig een badkamer die volledig voldoet aan de wensen van jouw bedrijf. Op basis van de beschikbare ruimte krijg je alle mogelijke opties te zien. Dergelijke ontwerpprogramma’s worden door veel badkamerwinkels zelf gratis aangeboden. Het is een fijne tool om snel te ontdekken hoe de badkamer eruit moet komen te zien en waar de belangrijkste aandachtspunten liggen. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan kun je deze gemakkelijk opslaan en uitprinten. Deze kan vervolgens meegenomen worden naar een afspraak bij een badkamerspecialist. Zo wordt het vinden van de perfecte badkamer een stuk eenvoudiger. 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten