Stagiair Marketing & Communication Specialist

Lig jij wakker omdat je brein overstroomt van de gave content en marketing ideeën en kent Insta geen geheimen voor jou? Dan zoeken wij jou!

Aantal leerplaatsen
1

Periode
01-01-2022   –   01-01-2024

Vergoeding
Stagevergoeding

Leerweg
stage (bol)

Wat gaat de student of werknemer doen?
Wanneer je kiest voor een meewerkstage bij RegioinBedrijf, kies je voor: 1. De kans om kennis en ervaring op te doen op het gebied van online marketing (SEO, linkbuilding, e-mailmarketing, social media marketing etc.) 2. De ruimte om zelf initiatief te nemen en mee te denken over de verbetering van een uniek B2B product 3. De mogelijkheid om betrokken te zijn bij het organiseren en uitvoeren van een netwerkevenement voor directeuren en projectleiders 4. Een bedrijf met een informele werksfeer waar je je gegarandeerd thuis voelt

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
We zijn op zoek naar een creatief iemand, die vol zit met goede ideeën om onze marketing en communicatie naar een nog hoger level te tillen. Iemand die nieuwe ideeën durft te presenteren en ons op een goede manier durft te wijzen op hoe zaken anders kunnen.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
Wij bieden een ontzettend leuke, afwisselende en uitdagende stage. We zijn een relatief klein bedrijf, waardoor de lijntjes kort zijn. Je krijgt echt de kans om jezelf te ontplooien en je krijgt er van ons een bak ervaring voor terug! We houden van hard werken, maar ook van hard lachen op zijn tijd!

Deze leerplaats geldt voor de opleiding(en):
25727- Marketing & Communication Specialist – Niveau 4

Locatie
Schutweg 13 A
5145 NP, Waalwijk
Nederland

Aanvullende adresinformatie
Ilona van Vught
+31416286186
ivanvught@regioinbedrijf.nl
https://www.regioinbedrijf.nl

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten