Stage Mediaredactie medewerker

Zoek niet verder, want je hebt ons gevonden! Jouw ideale marketing- communicatiestage!

Aantal leerplaatsen
1

Vergoeding
Stagevergoeding

Leerweg
stage (bol)

Wat gaat de student of werknemer doen?
He….zoek jij nog een leuke stage? Dan moet je bij ons zijn!!! Bij ons krijg je alle vrijheid om jezelf op het gebied van mediaredactie te ontplooien: je mag teksten schrijven voor on- en offline media, maar ook allerlei andere soorten content maken. Je leert hoe je een concrete doelgroep moet benaderen en hoe je je content hierop kunt afstemmen. Wij laten jou zien hoe je content tot leven kunt laten komen en laten je meedenken. Want wij staan open voor nieuwe, creatieve ideeën!

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
We zijn op zoek naar iemand die leergierig is, maar ook wel een beetje eigenwijs (daar houden wij wel van). Iemand die hard werkt, maar ook tegen een geintje kan. Je moet creatief zijn en een echte aanpakker. Ben jij die bruisende persoonlijkheid?

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
Wij bieden jou een stageplek waarin je veel kan leren over bedrijfscommunicatie en waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf breed te ontwikkelen. We zoeken iemand met frisse ideeën en die leergierig is. Je krijgt begeleiding van een collega met een flinke dosis redactie-ervaring waar je veel van kunt leren. En wij leren ook graag van jou!

*

Deze leerplaats geldt voor de opleiding(en):

Crebo
Opleiding
Niveau
4

Locatie
Schutweg 13 A
5145 NP, Waalwijk
Nederland

Aanvullende adresinformatie
Ilona van Vught
+31416286186
ivanvught@regioinbedrijf.nl
https://www.regioinbedrijf.nl

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten