Stage: Content creator

Creëer jij de content die onze partners met elkaar verbindt?

Vergoeding
Stagevergoeding

Leerweg
stage (bol)

Wat gaat de student of werknemer doen?
Voor onze klanten maken wij de beste content. Dit doen we voor al onze verschillende platformen, ons magazine, onze website en social media kanalen. RegioinBedrijf vormt de verbinding tussen Overheid, Onderwijs en Ondernemers. Ga jij een vlog maken tijdens ons event Regioinbedrijf Connect en help je ons bij het bedenken van mooie nieuwe content? Dan zoeken we jou!

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
Jij beschikt over een creatief brein en het zelfvertrouwen om je ideeën te delen met de wereld. Je bent bekend met verschillende mogelijkheden om content te creëren en hebt gevoel voor welk middel je in zet voor welk doel. Wij leren je graag over de zakelijke markt en hoe je hier het best op inspeelt.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
RegioinBedrijf bestaat uit een klein maar fijn team van 8 professionals. Op ons fris gerenoveerde kantoor in Waalwijk krijg je veel ruimte om jezelf te ontplooien en je werkzaamheden zelf in te richten als je dat wenst en dat bij je pas. Uiteraard krijg je van ons ook de begeleiding die je nodig hebt om nog meer te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig content creator.

Locatie
Schutweg 13 A
5145 NP, Waalwijk
Nederland

Aanvullende adresinformatie
Ilona van Vught
+31416286186
ivanvught@regioinbedrijf.nl
https://www.regioinbedrijf.nl

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten