Smart Carport en Solarfold: de slimme duurzaamheid van Alumero

BREDA –  Alumero, dé specialist in duurzame aluminium oplossingen, brengt twee baanbrekende producten op de markt: de Smart Carport en de Solarfold-energyhub. Deze revolutionaire oplossingen, gericht op zakelijke mobiliteit en groene energie, zijn ontworpen om aan de behoeften van de moderne onderneming te voldoen.

Smart Carport: duurzame mobiliteit onder één dak

De Smart Carport van Alumero is een verfijnde, solide en robuuste carport met een doordacht ontwerp. De bekabeling, afwatering en alle technische componenten zijn op discrete wijze geïntegreerd in de pilaren, waardoor het systeem hufterproof is. Boven op de carport bevinden zich zonnepanelen die niet alleen zorgen voor groene energie, maar ook kunnen dienen voor het opladen van elektrische voertuigen.

Verzorgde afwerking

De voordelen van de Smart Carport zijn legio – zo benadrukt sales manager Boelo Tigchelaar van Alumero: “Zo is er de mogelijkheid tot bedrijfsreclame via een geïntegreerd beeldscherm, een optie voor een fietsenstalling met laadvoorziening, en LED-verlichting die reageert op beweging voor verbeterde veiligheid en zichtbaarheid.” De aluminium constructie garandeert bovendien een lange levensduur en een verzorgde uitstraling. Vervaardigd uit minimaal 30 procent gerecycled materiaal, maakt de Smart Carport ook circulair. Hergebruik past binnen de bedrijfsfilosofie van Alumero – zo merkt Tigchelaar op. “Zo’n 80 procent van het aluminium dat we produceren komt uit hergebruik.”

Snel plaatsbaar

De Smart Carport is leverbaar voor zowel 2, 4, 5, en 6 parkeerplaatsen, en kan ook in serieverband worden geplaatst. “Vanaf het tweede kwartaal van dit jaar zijn deze innovatieve carports verkrijgbaar”, voorziet hij. Dankzij het gebruik van groef-elementen is de Smart Carport snel te plaatsen, zonder de noodzaak van betonstortingen, graafwerkzaamheden of het verwijderen van bestrating.

Solarfold: Het groene alternatief voor dieselaggregaten

Solarfold, een ander uniek product van Alumero, is een mobiele solar energiehub die bestaat uit een zeecontainer met 196 uitvouwbare zonnepanelen. Deze handige energievoorziening is ideaal voor tijdelijke elektriciteitsbehoeften. “Denk aan bouwprojecten, landbouw, defensie en evenementen”, aldus de sales manager. In het buitenland bewijst de Solarfold ook zijn nut in de mijnbouw en voor noodstroomvoorzieningen in rampgebieden voor noodstroom. Het vervangt traditionele dieselaggregaten en biedt een groen alternatief.

Met een piekvermogen van 130 kWp en een opbrengst van 160 kWh is de Solarfold energyhub krachtig en efficiënt, legt Tigchelaar uit. De zeecontainer wordt eenmalig geplaatst maar kan eenvoudig worden verplaatst met geschikte transportvoertuigen.

Aanvullende batterijtechniek

En, indien gewenst, is de Solarfold te koppelen aan een mobiele batterijvoorziening. “Een externe partij kan dit verzorgen”, aldus Tigchelaar. Daarmee ontzorgt Alumero de klant, bij het maximaal benutten van de mogelijkheden van de zonnepanelen.

Ontdek de mogelijkheden!

Beide innovaties onderstrepen Alumero’s toewijding aan duurzame, efficiënte en toekomstgerichte oplossingen voor bedrijven, zo besluit sales manager Boelo Tigchelaar. En wilt u méér weten? Neem dan contact met hem op, voor uitgebreide informatie. En ontdek hoe ook ú deze unieke producten kan integreren in uw duurzaamheidsstrategie.

Alumero Nederland
Duizeldonksestraat 20
5705 CA Helmond
E-mail: boelo@alumero.nl
Mobiel: 06-53954352

Smart Carport

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten