Slimmer werken voor meer (arbeids)productiviteit in Midden-Brabant

Het is tijd voor een strategische zet: we moeten de (arbeids)productiviteit in Brabant opkrikken. Dit vergt slimmer werken op zowel sociaal-organisatorisch als technologisch vlak. Sta jij aan het roer van een onderneming in de maakindustrie en logistiek in Midden-Brabant? Dan is deze boodschap voor jou! In deze snel veranderde economische omgeving sta jij als ondernemer voor talloze uitdagingen. Maar laat dat je niet ontmoedigen. Het is juist nu van cruciaal belang om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Het is tijd om slimmer te werken en de kracht van innovatieve technologieën te omarmen.

Wij nodigen jou persoonlijk uit voor “Hét schakel-event voor de industrie en logistiek”, speciaal op maat gemaakt voor ondernemers zoals jij, actief in de maakindustrie en logistiek in onze regio. Samen zullen we de stappen bespreken die nodig zijn. Ben jij klaar voor de toekomst?

Geef via de knop hieronder aan of je er wel of niet bij kunt zijn. Samen met Midpoint Brabant kun je bouwen aan het volgende hoofdstuk van succes in de Midden-Brabantse maakindustrie en logistiek!

Hét schakel-event voor de industrie en logistiek is niet bedoeld voor sales en consultants.

Voor meer informatie bezoek de website:

Schakel-event 9 november 2023 – Midpoint Brabant

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten