SHL-truck van Holweg bezegelt goede samenwerking

Holweg Cargo Service BV in ’s-Hertogenbosch is al jaren een vaste partner van SMART HUB Logistics voor het regionaal vervoer. “Wij werken zeer plezierig samen met SMART HUB Logistics”, vertelt directeur René Holweg. “Het gaat altijd in een goede onderlinge sfeer.”

Om de goede samenwerking te onderstrepen, bood Holweg begin dit jaar aan om een zeilwagen in de SMART HUB huisstijl te beletteren. “Ze hadden toen net de nieuwe bedrijfsnaam en we vonden het leuk om met dit ‘cadeautje’ bij te dragen aan hun naamsbekendheid”, vertelt René. En dat werd zeer gewaardeerd! “We gebruiken deze truck niet alleen voor SMART HUB Logistics, maar zetten hem ook voor andere klanten en op andere trajecten in. Zo brengen we hun nieuwe naam op veel plekken in Nederland.”

Naast de dagelijkse transporten maakt SMART HUB Logistics ook gebruik van Holweg als overflow warehouse. De bedrijven liggen bij elkaar in de buurt en er kan heel snel geschakeld worden als er extra ruimte nodig is. Ook voor spoedzendingen wordt Holweg regelmatig ingeschakeld. “Hiervoor hebben we onze speciale ‘WGR-service’: Wij Gaan ’t Regelen! We roepen dat niet alleen, maar doen het ook echt. Bij SMART HUB Logistics staan ze er ook zo in en dat maakt onze samenwerking zo plezierig!”

GERELATEERD

Artikel gaat over

SMART HUB Logistics
SMART HUB Logisticshttps://www.smarthublogistics.nl/
SMART HUB Logistics in ‘s-Hertogenbosch biedt slimme en duurzame oplossingen voor al uw logistieke uitdagingen. Dat doen wij met een uitgebreid scala aan logistieke diensten, passende bedrijfsruimtes, betrouwbare consultancy en een flinke portie gezond, logistiek verstand.

Meer berichten