Samsung S23 Plus: wordt dit jouw nieuwe zakelijke telefoon?

Een zakelijke telefoon is voor velen een belangrijk verlengstuk van hun werkmiddelen. Het is tegenwoordig véél meer dan een apparaat om te bellen. Videobellen, agenda’s bijhouden en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn maar een paar punten waar je jouw telefoon voor kunt gebruiken. Op 1 februari is de nieuwste Samsung telefoon uitgebracht, een zeer uitgebreide smartphone met nieuwe features en snufjes. We vertellen waarom je de Samsung S23 Plus moet kopen als jouw nieuwe zakelijke telefoon. 

Handig groot scherm

De Samsung S23 Plus (ook wel S23+ genoemd) onderscheidt zich op diverse punten van de ‘gewone’ Samsung Galaxy S23. Het eerste punt is het handige grote scherm van 6,6 inch. Het scherm van de S23 Plus is daarmee 0,5 inch groter dan het scherm van de S23. Het toestel is uitgerust met een AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Daarnaast is er ook gedacht aan een extra hoge schermhelderheid voor het gebruik in fel zonlicht. Ideaal wanneer je regelmatig buiten je telefoon gebruikt.

Extra lange batterijduur

Door het grote scherm wordt wel veel capaciteit gevraagd van de accu. De nieuwe S23+ is gelukkig ook uitgerust met een zuinig intern geheugen én een zuinige processor, wat zorgt voor een lager accugebruik. Ideaal, want zo gaat deze telefoon met gemak een drukke werkdag mee. De batterij heeft een capaciteit van 4.700 mAh en dat is maar liefst 800 mAh meer dan de standaard Samsung Galaxy S23. Mocht je telefoon onverhoopt toch een extra beetje juice nodig hebben, dan is hij met een 45W oplader snel weer op te laden. Helaas krijg je deze oplader niet bij de telefoon meegeleverd.

samsung

Topsnelheid met de nieuwe processor

Zoals je net al hebt gelezen heeft deze top telefoon een zuinige processor. De S23 Plus is namelijk uitgerust met een snelle Qualcomm processor in plaats van de standaard Exynos processoren uit eigen fabriek. Ondanks dat dit een verrassende keuze lijkt, profiteer je er zeker van als gebruiker. De supersnelle Qualcomm chip Snapdragon 8 Gen 2 is zuiniger, sneller en krachtiger dan de Exynos chips. Dit is natuurlijk precies wat je wenst van een werktelefoon. Als jij snel wilt schakelen, kun je niet op een traag apparaat gaan zitten wachten.

Topcamera

Bij een goede telefoon hoort natuurlijk ook een goede camera. De Samsung Galaxy S23 Plus heeft een 50 megapixel camera. Hiermee maak je de kraakheldere en gedetailleerde foto’s en video’s. Erg handig voor snel informatie vast te leggen en door te sturen naar anderen of het maken van goede kwaliteit beelden voor mediadoeleinden. Naast de standaardcamera heeft de S23+ ook nog een ultragroothoeklens van 12 megapixel, een telelens van 10 megapixel én een selfiecamera van 12 megapixel met een hoge frame rate van 60 beelden per seconde.

Leuk natuurlijk, die foto’s en video’s in hoge resolutie, maar ieder kiekje legt natuurlijk wel een flink aantal MB’s vast. Ook daar is aan gedacht bij deze nieuwe topper van Samsung. De S23 Plus is standaard uitgerust met 256 GB opslagcapaciteit. Is dit voor jou nog niet genoeg, dan kun je er ook voor kiezen om er een te kopen met 512 GB opslagruimte. Zo kun je wel even vooruit voordat je weer bestanden of apps moet verwijderen.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten