Samenwerking RTP en Hertek aangaande brandbeveiliging

RTP Elektrotechniek en Hertek kiezen samen voor een partnerovereenkomst. Hiermee wordt een nog intensievere samenwerking gestart en kan RTP haar relaties beter, sneller en accurater oplossingen aanbieden op het gebied van brandbeveiliging, noodverlichting en ontruimingsinstallaties.

De innovatieve oplossingen van Hertek passen perfect in de functionele elektrotechnische projecten van RTP Elektrotechniek. In eigen beheer voert RTP de projectering, het ontwerp en de installatiewerkzaamheden uit, biedt service en onderhoudt de installaties.

Hertek is een solide Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1993 en heeft diverse vestigingen in Nederland. Zij bieden een compleet en innovatief assortiment aan met betrekking tot noodverlichting, brandmeld-, ontruiming-, communicatie- en zorgsystemen.

RTP en Hertek kijken uit naar een constructieve, uitdagende en duurzame samenwerking

Veiligheid is een steeds belangrijker thema geworden binnen vele organisaties en instellingen. Niet alleen omdat verzekeringen meer eisen en voorwaarden stellen maar ook omdat het belang van een veilige werkomgeving voor werknemers en het voorkomen dat uw organisatie of bedrijfsapparatuur in gevaar komt, op waarde geschat wordt. Beide partijen kijken uit naar een constructieve, uitdagende en duurzame samenwerking waar de opdrachtgevers van RTP Elektrotechniek de voordelen van ervaren.

Wilt u meer weten hoe u voor uw medewerkers en cliënten een veilige werk- en leefomgeving kunt realiseren? En wilt u graag geïnformeerd worden over de veiligheidsoplossingen van Hertek en RTP Elektrotechniek?

Neem dan contact op of klik hier voor meer informatie.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten