Roordink Bedrijfswagens geeft gas op groen

Roordink Bedrijfswagens, officieel dealer voor MAN trucks en bestelwagens, ISUZU-, Maxus- en DFSK- bedrijfswagens en erkend servicepartner voor Volkswagen Bedrijfswagens, vangt een aanzienlijk deel van de CO2 uitstoot voor de geleverde bedrijfswagens af, door middel van het aanplanten van bomen.

Duurzaam ondernemen

Het van oudsher Barneveldse familiebedrijf heeft sinds 1984 gebouwd aan een klantgerichte onderneming die alles onder één dak kan aanbieden. De afgelopen jaren is duurzaam ondernemen een steeds belangrijkere factor geworden. Ook binnen Roordink is gewerkt aan een duurzaam beleid, wat in 2012 heeft geresulteerd in het behalen van het Erkend Duurzaam certificaat. De bedrijfswagendealer merkt ook onder klanten een groeiende behoefte aan het klimaatneutraal ondernemen. Inmiddels biedt Roordink met de eTGE, Maxus en DFSK een ruime keuze aan elektrisch aangedreven voertuigen, die in verschillende varianten leverbaar zijn. De wens om verder te verduurzamen is in praktijk gebracht door de samenwerking met Trees for All op te zetten.

Duurzame bosprojecten

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. In Nederland en het buitenland worden jaarlijks tientallen hectares bos geplant. Deze bossen worden duurzaam beheerd. In het geval van buitenlandse bosprojecten wordt samengewerkt met de lokale bevolking. Dit komt het inkomen van boeren ten goede én tropische bossen worden hersteld.

Bomen planten

Duurzame samenwerking

De wens om duurzaam te ondernemen en het realiseren van duurzame bosprojecten heeft geresulteerd in de samenwerking tussen Trees for All en Roordink Bedrijfswagens. Er wordt ingezet op een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Dat is niet alleen van belang voor onze klanten, maar ook zeker voor de medewerkers en hun gezinnen. In vergelijking met andere gewassen hebben bomen een grote netto zuurstofproductie. Wanneer 50 bomen één jaar groeien, halen ze gezamenlijk circa één ton CO2 uit de lucht.

Wilt u meer informatie over de organisatie Trees for All? Ga dan naar www.treesforall.nl.

 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Roordink Bedrijfswagens
Roordink Bedrijfswagenshttp://www.roordink.nl
Verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van onze diensten en producten of neem gelijk contact met ons op via 0342-421421. Wij helpen u graag op weg!

Meer berichten