Roordink Bedrijfswagens aanwezig tijdens open dagen TruckAcademy Deltion in Zwolle

Investeren in jong talent staat bij Roordink Bedrijfswagens hoog in het vaandel. Om jonge talenten te enthousiasmeren voor het mooie truckvak zijn wij de komende periode aanwezig bij diverse open avonden / open dagen op MBO scholen. We trapten af bij Truck Academy het Deltion College in Zwolle.

Het Deltion College

Het Deltion College is een van de 9 Truck Academy’s in Nederland. De TruckAcademy is een door brancheorganisatie BOVAG geïnitieerd samenwerkingsverband tussen de ROC’s en regionale truck(dealer)bedrijven. De samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven resulteert onder andere in up-to-date gastlessen voor studenten, de inzet van de nieuwste leermiddelen en mooie praktijkleerplekken bij de aangesloten truckbedrijven.

MAN TGX Individual Lion S

Roordink Bedrijfswagens was aanwezig met de eyecatcher van dit moment: de MAN TGX Individual Lion S. Onze medewerkers, waaronder de leermeester en een leerlingmonteur hebben de bezoekers meer verteld over het vak en de opleiding. Uiteraard was het mogelijk om de truck van binnen en van buiten te bekijken. Ook konden geïnteresseerden deelnemen aan een quiz, waarbij kans werd gemaakt op mooie prijzen.

Geslaagde editie

We kijken terug op een zeer geslaagde editie, met veel goede gesprekken en enthousiaste bezoekers. Woon jij niet in regio Zwolle, maar ben je wel geïnteresseerd in het truckvak? In november kun je ons vinden op de open avonden van het Alfa College te Hoogeveen, het MBO Amersfoort – School voor Techniek en het ROC Aventus in Apeldoorn.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten