RJ Networks & Security opent nieuwe vestiging in Breda

Per 1 september 2021 opent RJ Networks & Security de deuren van haar nieuwe vestiging in Breda. De nieuwe vestiging zal met nog extra nieuw aan te trekken werknemers worden versterkt en moet de groei van het bedrijf gaan ondersteunen en de connectie met lokale opdrachtgevers te versterken.

“Door lokaal aanwezig te zijn staan wij dicht bij onze opdrachtgevers en de uit te voeren projecten”, aldus Roel Jansen, directeur bij RJ Networks & Security.

Zwakstroominstallatiebedrijf

Naast het direct contact met lokale opdrachtgevers wil het zwakstroominstallatiebedrijf met de locatie in Breda ook nieuw personeel werven. “Het geeft ons de mogelijkheid om regionaal mensen aan te trekken en op te leiden. Hierdoor creëren wij kansen voor onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en door te groeien”, legt Roel Jansen uit. Een van de medewerkers, Dennis Beekwilder, wordt hierin als voorbeeld aangedragen. Hij is 15 jaar geleden bij RJ Networks & Security begonnen als monteur en hét voorbeeld van “een leven lang ontwikkelen”. Met zijn nieuwe rol als vestigingsleider van Breda wordt zijn droom een nieuwe werkelijkheid.

Projectteams

Op dit moment telt het team van RJ Networks & Security 40 vaste medewerkers maar is de zoektocht naar nieuwe werknemers nog in volle gang. Vooral de unieke werkwijze bij RJ Networks & Security maakt het bedrijf een gewilde werkgever. De projectteams zijn zelf verantwoordelijk voor hun projecten, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de oplevering. Daardoor is er veel bewegingsvrijheid en kunnen medewerkers zelf belangrijke keuzes maken. “Onze zelfsturende projectteams krijgen op deze manier de mogelijkheid om klanten optimaal van dienst te zijn. Door als één team met veel plezier kwalitatief en innovatief te blijven denken en doen, zijn wij in staat om zelfs de hoogste verwachtingen te overtreffen”, aldus Bart Voets, service coördinator bij RJ Networks & Security.

Over RJ Networks & Security

RJ Networks & Security is in 2001 opgericht door Roel Jansen. Het bedrijf startte destijds met 4 medewerkers en is nu met ruim 40 vakmensen één van de marktleiders in Nederland. RJ Networks & Security adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt zwakstroominstallaties voor datanetwerken en beveiliging. Dankzij hun kennis en expertise omtrent Smart Building Technology zorgen de teams ervoor dat gebouwen ‘slimmer’, veiliger en duurzamer worden. De combinatie van data en beveiliging, samen met de kenmerkende aanpak typeert de unieke positie van RJ Networks & Security op de installatiemarkt.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten