RegioInBedrijf Connect: Een inspirerende dag voor ondernemers met lef

Op 31 oktober 2023 staat het evenement “RegioInBedrijf Connect” gepland, en het belooft een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling te worden voor ondernemers in de regio. Met een boeiend programma en vooraanstaande sprekers biedt dit evenement volop gelegenheid om te leren en te netwerken. Hier is een gedetailleerd overzicht van de dag:

15:00 uur – Ontvangst

l

15:30 uur – Welkom & Opening:

“Ondernemen met Lef! Plenair door Chris Woerts” Het evenement wordt officieel geopend met een inspirerende plenaire sessie getiteld “Ondernemen met Lef”, gepresenteerd door Chris Woerts. Hier worden deelnemers aangemoedigd om te ondernemen en zich te laten inspireren door zijn inzichten.

16:30 uur – Borrel

Na de plenaire sessie is er gelegenheid voor een informele borrel. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen met andere ondernemers.

17:00 uur – Keuzegedeelte

Het programma biedt verschillende keuzemogelijkheden:

Masterclass:

De Masterclass over hoge werkdruk, geleid door Fenne van den Bos, biedt deelnemers waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om effectief om te gaan met de uitdagingen die gepaard gaan met een hoge werkdruk. Tijdens deze meeslepende sessie ligt de focus op het begrijpen van de oorzaken van stress op de werkvloer en het ontwikkelen van strategieën om deze stress te verminderen.

Thematafel Arbeidsmarkt:

Deze tafel biedt een platform voor het delen van best practices en het verkennen van samenwerkingsmogelijkheden tussen het MKB en onderwijsorganisaties. Het doel is om in gesprek te raken over hoe opleidingsprogramma’s zijn afgestemd op de specifieke vaardigheden en kwalificaties die het bedrijfsleven nodig heeft, om te zien hoe afgestudeerden beter voorbereid zijn op de arbeidsmarkt en bedrijven gemakkelijker toegang krijgen tot goed opgeleide talenten.

Thematafel Ondernemerschap:

De Thematafel “Ondernemerschap” vormt een cruciale ontmoetingsplaats voor ondernemers die in deze turbulente tijden hun bedrijven leiden. Met uitdagingen als de stikstofproblematiek, krapte op de arbeidsmarkt en netcongestie als grote externe factoren die van invloed zijn op het verdienvermogen van ondernemend Nederland, biedt deze tafel een platform voor het delen van inzichten, strategieën en oplossingen. 

Thematafel Logistiek:

Deze tafel biedt een platform voor logistieke professionals om ideeën uit te wisselen om te gedijen te midden van deze technologische verschuivingen. De discussies richten zich op hoe bedrijven deze nieuwe technologieën effectief kunnen inzetten om efficiëntie te verhogen, kosten te verlagen en klanttevredenheid te verbeteren.

Thematafel Tech:

De Thematafel “Tech” dient als inspirerend platform voor het delen van best practices en het verkennen van technologische oplossingen om processen te verbeteren en bedrijfsdoelen te bereiken. Het benadrukt de rol van technologische innovatie als een middel om concurrerend te blijven en te excelleren in een steeds veranderend zakelijk landschap.

18:30 uur – Walking Dinner & Netwerken

Een walking dinner biedt de gelegenheid om in een ontspannen sfeer verder te netwerken en waardevolle contacten op te bouwen.

20:00 uur – Einde van de Dag

Na een dag vol inspiratie, inzichten en netwerken komt het evenement ten einde. Deelnemers kunnen met nieuwe ideeën en contacten huiswaarts keren.

Kortom, RegioInBedrijf belooft een dag vol groei en zakelijke ontwikkeling voor ondernemers met lef in de regio. Vergeet niet om jouw deelname aan dit evenement te bevestigen en maak je klaar voor een waardevolle dag vol inspiratie en zakelijke mogelijkheden. We hopen je daar te zien!

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten