Professionele glasbewassing: 5 voordelen op een rij

Een bedrijfspand met schone ramen is misschien wel belangrijker dan je zou denken. Sprankelende ruiten verbeteren niet alleen de uitstraling van het gebouw, maar verlengen ook de levensduur van het glaswerk én dragen bij aan de gezondheid van medewerkers. Benieuwd naar alle voordelen?

In dit artikel zetten we alle pro’s van professionele glasbewassing op een rij!

1: Gezondheid verbeteren met glasbewassing

Elk bedrijf wil natuurlijk gezonde, gelukkige medewerkers en glasbewassing speelt hierin een belangrijke rol. Op ramen die niet regelmatig gewassen worden, kunnen namelijk bacteriën en schimmels settelen. Dit zorgt niet alleen voor onaangename geuren, maar ook voor allergieën en ademhalingsproblemen bij medewerkers. Bovendien creëer je met schone ramen meer lichtinval, wat de productiviteit en het geluksgevoel van werknemers verhoogt.

2: Representatieve uitstraling

Een bedrijfspand is vaak het eerste dat potentiële klanten en partners van je bedrijf zien. Het is het visitekaartje van je onderneming. Daarom is het belangrijk dat je een professionele uitstraling behoudt. Heldere, streeploze ramen geven een positieve indruk en dragen bij aan het imago van je bedrijf. Het toont zorg en aandacht voor detail, wat belangrijk is om een goede indruk achter te laten bij bezoekers.

3: Levensduur ramen en gevels verlengen

Met professionele glasbewassing verleng je de levensduur van jouw pand. Niet alleen ramen verslechteren als ze niet regelmatig worden gewassen, maar ook de kozijnen lijden eronder. Het vuil hoopt zich uiteindelijk op, waardoor er krassen en verkleuringen ontstaan. Regelmatige glasbewassing zorgt dat de ramen en kozijnen aanzienlijk langer meegaan. Hierdoor verlies je geen geld op de waarde van het pand en hoef je ook niet te investeren in vervangend materiaal.

4: Maatwerk voor jouw pand

Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. Heb je het gevoel dat bepaalde plekken onbereikbaar zijn? Zet dan professionele glasbewassing in. De experts kunnen de ramen en gevels wassen op de traditionele manier – met spons, zeem, wisser en eventueel een steel – maar ook hoogwerkers, rope acces, gondels en telescopische glasbewassing inzetten. Zo worden zelfs ‘onbereikbare’ plekken bereikbaar.

5: Vlekkeloze resultaten met professionele glasbewassing

Professionele glasbewassingsbedrijven beschikken over getraind personeel en een breed assortiment aan producten en apparatuur om vlekkeloze resultaten te garanderen. Ze weten hoe ze vuil, vlekken en strepen op allerlei soorten glas moeten verwijderen, zodat je ramen er altijd helder en sprankelend uitzien.

Wil je professionele glasbewassing voor jouw bedrijfspand? Stap dan naar een expert, zoals Ruitenheer. De vakspecialisten hebben de papieren, vaardigheden en jarenlange ervaring om een maatwerkoplossing te bieden, speciaal voor jouw gebouw. Zo ben je verzekerd van prachtig glaswerk, dag in dag uit.

GERELATEERD

Artikel gaat over

Regio in Bedrijf
Regio in Bedrijfhttp://www.regioinbedrijf..nl
uw zichtbaarheid en profilering, zowel online als offline. Daarnaast brengen wij u graag in contact met relevante partijen uit ons netwerk.

Meer berichten