Professionele bedrukking van glaswerk en servies

Wil jij glazen laten bedrukken? Of wil je de koffiekopjes van jouw bedrijf van jouw logo voorzien? Dan zal je blij worden van de uitgebreide mogelijkheden. Er zijn namelijk heel veel verschillende glazen beschikbaar die jij kunt laten bedrukken. Ook het serviesaanbod dat voor een unieke bedrukking verkrijgbaar is, is heel uitgebreid. Zo kun jij altijd glaswerk en/of servies vinden dat bij de huisstijl van jouw bedrijf past. 

Bedrukte kop en schotels voor dé ultieme koffiebeleving

Krijg jij op kantoor met grote regelmaat belangrijke zakenrelaties over de vloer? Dan zal er gegarandeerd ook veel koffie worden gedronken. Koffie is een drankje dat veelvuldig bij allerlei uiteenlopende gelegenheden wordt geschonken. Daarop is een zakelijke meeting geen uitzondering, integendeel. Als ondernemer zijnde wil je uiteraard goed uit de verf komen. Je wilt indruk maken op potentiële klanten en op belangrijke zakenrelaties. Investeren in bedrukt servies is dan ook slim. Hiermee straal je namelijk extra professionaliteit uit. Je laat zien dat je oog hebt voor details. Jouw zakenrelaties zullen dan ook met een lach hun kopje koffie opdrinken. Een mooie kop zorgt er simpelweg voor dat de koffie lekkerder smaakt. Oftewel: met het bedrukte servies ervaart men dé ultieme koffiebeleving.  

Glaswerk van jouw logo laten voorzien

Bij een vergadering wordt vaak ook water geserveerd. Hoe leuk is het als jouw logo dan op de glazen prijkt? Precies! Laat daarom ook de glazen bedrukken. Je zult hiermee het plaatje echt afmaken. Heb je nou geen kantoor, maar ben je een horecaondernemer? Dan zijn bedrukte glazen uiteraard al helemaal onmisbaar. In een horecazaak worden immers de hele dag door glazen geserveerd. Het gaat om het serveren van smaakvolle drankjes. Je wilt jouw gasten een unieke smaakbeleving meegeven. Dit doe je in de basis door kwalitatief goede drankjes te serveren. Maar ook bedrukt glaswerk draagt bij aan de optimalisatie van de smaakbeleving. Bierglazen bedrukken is dan ook slim als horecaondernemer. Je zorgt er met dit soort leuke professionele details voor dat je jezelf onderscheidt van de rest.

Krasbestendig en geschikt voor de vaatwasmachine

Mooie bedrukte glazen zijn onwijs leuk. Ze optimaliseren de smaakbeleving van de gebruiker van het glas. En ze dragen daarnaast bij aan de professionele uitstraling van jou als ondernemer. Investeren in bedrukte glazen en/of bedrukte kop en schotels is dan ook slim. Maar alvorens je deze investering doet, wil je vanzelfsprekend weten wat je kunt verwachten. Want wat is de kwaliteit van de glazen? De glazen én het servies blijven langdurig mooi. Je hoeft niet bang te zijn dat de bedrukking snel lelijk wordt. De glazen en het servies zijn krasbestendig en ze zijn geschikt voor de vaatwasmachine. 

GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten