Peter Aalbers treedt op 1 januari 2022 in dienst van Simac

Simac IT NL bv heeft overeenstemming bereikt met Peter Aalbers om op 1 januari 2022 de directie te versterken. Hij treedt in dienst als directeur operations. Hiermee zal de directie van Simac IT NL bv per 1 januari 2022 bestaan uit Maartje van Schagen, Wim van der Velden en Peter Aalbers.

Foto: Peter Aalbers (links) en Eric van Schagen tekenen de arbeidsovereenkomst.

Eric van Schagen, CEO van holding Simac Techniek NV: “We zijn verheugd dat we met de komst van Peter onze kennis en ervaring uit kunnen breiden. Peter Aalbers heeft een succesvolle carrière bij KPN achter de rug in diverse directiefuncties. Dit is voor Simac een belangrijke stap. Onze organisatie zal mede door zijn inbreng verder professionaliseren en onze groeiambities worden doorgezet.”

Peter Aalbers: “Tijdens de gesprekken die ik met Eric en Maartje van Schagen heb gevoerd, heb ik me vanaf het begin welkom gevoeld. De warmte, ambitie en drive van Simac om het verschil te maken voor klanten en medewerkers is iets waar ik me heel graag aan wil verbinden.”

SourceSimac
GERELATEERD

Artikel gaat over

SIMAC
SIMAChttps://www.simac.com/nl/
We ontwerpen, bouwen, beheren en beveiligen computernetwerken, automatiseren winkels, verbeteren zorgprocessen, voorzien scholen van presentiesystemen, bouwen automatische inspectiesystemen, automatiseren industriële processen, leveren alles voor glasvezelverbindingen, we maken digitaal factureren mogelijk, ontwikkelen e-learning en ondersteunen gemeentes in het WMO-proces.

Meer berichten