Pat Lancaster erkend als lid van deskundigen voor de European Safe Logistics Association

De European Safe Logistics Association (EUMOS) heeft Pat Lancaster, oprichter en voorzitter van Lantech, gecertificeerd als Expert Member van de organisatie. Pat ontving de certificering vanwege zijn hoogwaardige expertise op het gebied van lading stabiliteit en ladingzekering.

Daarnaast ook voor zijn sterke betrokkenheid om bij te dragen aan het verhogen van de veiligheid in transport en logistiek. Bovendien heeft Pat blijk gegeven van herkenbare inspanningen voor de Europese doelstellingen om tegen 2050 het aantal dodelijke verkeersslachtoffers tot nul te herleiden.

Pat Lancaster werd gekozen als expert op het gebied van palletwikkelen en zal met een EUMOS-groep overleggen om Europese normen te helpen vaststellen voor het veilig en efficiënt wikkelen van ladingen die op order worden verzameld. Pat ontving eerder de EUMOS Award op hun 6e Internationale Conferentie in 2019 als erkenning voor zijn carrière die gewijd is aan het beveiligen van lading, die ertoe bijdraagt dat logistiek op de weg veiliger wordt in Europa en op wereldschaal.

“Het is een hele eer om erkend te worden voor zo’n belangrijke missie,” zei Pat Lancaster in een recent interview. “Ik kijk ernaar uit om mijn 50 jaar ervaring in palletwikkelen en ladingzekering te gebruiken om bij te dragen aan het initiatief om de verkeersveiligheid in Europa te verbeteren.”

 

SourceLantech
GERELATEERD

Artikel gaat over

Meer berichten