Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

ZLTO
Instanties

ZLTO 

Samen vernieuwend boeren

De Nederlandse land- en tuinbouw is van onschatbare waarde voor ons land en onze economie. Meer dan ooit zijn boeren en tuinders een belangrijke schakel in het oplossen van maatschappelijke problemen dichtbij en ver weg. Uitdagingen zoals leefbaarheid in Brabantse dorpen, duurzame energie, vers voedsel en een fraai buitengebied. Bij ZLTO realiseren we ons dat elke dag; al meer dan honderd jaar. Wij maken ons sterk voor onze leden: zo’n 17.000 boeren en tuinders in Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Gelderland. 

Van en voor boeren en tuinders

ZLTO is een vereniging van en voor boeren en tuinders. Maar vooral een vereniging waarbinnen mensen het verschil maken. Van de start van een bedrijf tot de sluiting ervan zijn wij er altijd. Onze adviseurs en experts zetten zich met passie in om ondernemers in de land- en tuinbouw te ondersteunen bij al hun vragen. Of het nu gaat om asbestsanering, bedrijfsuitbreiding of nieuwe marktconcepten. 

Boeren met oog op de toekomst

De deur staat altijd open. We zijn er bovendien niet alleen voor boerenbedrijven, maar vooral ook voor families met een boerenhart. Wij zijn er trots op dat we bondgenoot zijn van ondernemers in de land- en tuinbouw. Dat we de belangen behartigen van onze leden, daarbij steeds kijkend naar de ontwikkelingen in de wereld om ons heen. Dat we mensen samenbrengen op oogstvieringen en open dagen. Dat we verbindingen maken tussen de sector, de overheid, het onderwijs en andere marktpartijen. Maar vooral ook dat we samen met onze leden werken aan vernieuwing op hun bedrijf. Want we boeren met oog op de toekomst.

De deur van ons Bossche verenigingshuis staat altijd open. Vernieuwend boeren doen we samen!