Wijzig je omslagfoto
Yuverta mbo regio Brabant
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Yuverta mbo regio Brabant
Onderwijs

Wilt u nu al van betekenis zijn voor de toekomstige generatie
medewerkers? Met 53 locaties is er altijd een school van Yuverta in de buurt. We zijn ‘thuis in de toekomst’, omdat we ons bezighouden met thema’s die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu én morgen.

Onze leerlingen, studenten en cursisten gaan bij bedrijven, in de praktijk, aan de slag, tijdens en na hun studie. Daarnaast biedt Yuverta op locatie cursussen en trainingen voor particulieren, werkgevers en werknemers aan. Behoefte aan scholing voor uzelf of uw personeel? Neem dan vooral contact met ons op.

Onze vmbo-scholen in de regio

Onze vmbo-scholen helpen leerlingen om te ontdekken wat ze leuk vinden. Het zijn actieve, praktijkgerichte scholen met veel oog voor mens en omgeving. Onze leerlingen voelen zich thuis. Dat komt omdat we persoonlijk en overzichtelijk zijn. Onze mbo-scholen in de regio

Yuverta mbo Den Bosch: Breek Los

Yuverta mbo Den Bosch kent een unieke manier van lesgeven, namelijk Breek Los. Studenten mogen leren op de manier die bij hen past. Wat ze leren staat vast, hoe ze leren dat staat vrij. Samen met onze docenten ontdekken zij dat ze veel meer in zich hebben dan ze denken. Den Bosch biedt opleidingen in de richtingen Dier, Milieu, Voeding en Bloem.

Yuverta mbo Boxtel: een agro-technische locatie

We bieden moderne opleidingen op het gebied van landbouw, veehouderij en tuin en landschap, zowel mbo als cursussen en trainingen. Samen met de sector leiden we hier op voor beroepen in de agrarische sector en hoveniersbranche. Bijzonder: Binnen de hoveniersbranche wordt intensief samengewerkt met het bedrijfsleven binnen de Groene Hotspot. De BBL opleiding Boomverzorging, waarmee het certificaat tot European Treeworker kan worden afgegeven, kent zelfs deelnemers uit het hele land.

Yuverta mbo Helmond: groeien doen we samen!

Met opleidingen op diverse niveaus in de richting Dier, Buitensport en Voeding- en leefstijl richten we ons op mens, dier en de natuur, om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst. Kenmerkend voor de school in Helmond is de open en fijne omgeving waar je je snel thuis voelt. Groei staat centraal: studenten mogen groeien op hun eigen manier, tijdens de lessen en in de praktijk, net als onze collega’s.

Yuverta mbo Horst: onderwijs met LEF

Op onze kleinschalige school bieden we bol- en bbl-opleidingen aan in de richting Land- en tuinbouw. Daarbinnen kunnen studenten kiezen voor de opleidingen Teelt en techniek of Veehouderij. Of ze kiezen voor de nieuwe opleiding Agrifood die inspeelt op de transitie in de land- en tuinbouw. We werken veel samen met het bedrijfsleven onder de vlag van AgroLeeft. Verder leiden we studenten op in de richtingen Dier, Bloem en styling, maar ook voor een startkwalificatie via een Entree-opleiding.

Onderwijs met LEF betekent dat er ruimte moet zijn; ruimte om te leren, te experimenteren, om nieuwe dingen te doen. Het team werkt met de kernwaarden ‘verantwoordelijkheid, respect, groei en groen’, om het maximale uit de studenten te halen.  

Yuverta mbo Tilburg: adviseur duurzame leefomgeving Water, energie, klimaat, circulaire economie.

In Tilburg gaan studenten aan de slag met duurzaamheid binnen de thema’s Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie of Lifestyle. Deze school ademt co-creatie, samen met bedrijven de oplossingen voor morgen bedenken, dat noemen we leren met lef! Bijzonder is de nieuwe opleiding Leefomgeving en bio-data die komend schooljaar start.

Wellicht vindt de eerste lichting stagiaires bij u wel een plek!

Meer weten?

Yuverta.nl
Tel. 088-4354200
E-mail: communicatie@yuverta.nl
Website: www.yuverta.nl