Wijzig je omslagfoto
Yuverta mbo regio Brabant
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Yuverta mbo regio Brabant
Onderwijs
088-4354200
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2

Yuverta: thuis in de toekomst

Wilt u nu al van betekenis zijn voor de toekomstige generatie medewerkers? Met 53 locaties is er altijd een school van Yuverta in de buurt. We zijn ‘thuis in de toekomst’, omdat we ons bezighouden met thema’s die ertoe doen, zoals klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. Met het bedrijfsleven verkennen we de wereld van nu én morgen.

Onze leerlingen, studenten en cursisten gaan bij bedrijven, in de praktijk, aan de slag, tijdens en na hun studie. Daarnaast biedt Yuverta op locatie cursussen en trainingen voor particulieren, werkgevers en werknemers aan. Behoefte aan scholing voor uzelf of uw personeel? Neem dan vooral contact met ons op.

Onze vmbo-scholen in de regio

Onze vmbo-scholen helpen leerlingen om te ontdekken wat ze leuk vinden. Het zijn actieve, praktijkgerichte scholen met veel oog voor mens en omgeving. Onze leerlingen voelen zich thuis. Dat komt, omdat we persoonlijk en overzichtelijk zijn

In Eindhoven kun je ook met havo in je advies praktisch aan de slag. Op Yuverta het groene lyceum Eindhoven stomen we leerlingen in 6 jaar klaar om naar het hbo te gaan. Ook in ‘s-Hertogenbosch zijn er plannen om deze mooie vorm van onderwijs aan te bieden.

Onze mbo-scholen in de regio

Yuverta mbo Den Bosch: Breek Los

Yuverta mbo Den Bosch kent een unieke manier van lesgeven, namelijk Breek Los. Studenten mogen leren op de manier die bij hen past. Wat ze leren staat vast, hoe ze leren dat staat vrij. Samen met onze docenten ontdekken zij dat ze veel meer in zich hebben dan ze denken. Den Bosch biedt opleidingen in de richtingen Dier, Milieu, Voeding en Bloem.

Yuverta mbo Boxtel: dé agro-technische locatie

Yuverta mbo Boxtel is dé agro-technische school van Zuid-Nederland. We bieden moderne opleidingen op het gebied van landbouw, veehouderij en tuin en landschap, zowel mbo als cursussen en trainingen. Samen met de sector leiden we hier op voor beroepen in de agrarische sector en hoveniersbranche. Bijzonder: Binnen de hoveniersbranche wordt intensief samengewerkt met het bedrijfsleven binnen de Groene Hotspot. De BBL opleiding Boomverzorging, waarmee het certificaat tot European Treeworker kan worden afgegeven, kent zelfs deelnemers uit het hele land.

Yuverta mbo Helmond: groeien doen we samen!

Met opleidingen op diverse niveaus in de richting Dier, Buitensport en Voeding- en leefstijl richten we ons op mens, dier en de natuur, om zo bij te dragen aan een duurzame toekomst. Kenmerkend voor de school in Helmond is de open en fijne omgeving waar je je snel thuis voelt. Groei staat centraal: studenten mogen groeien op hun eigen manier, tijdens de lessen en in de praktijk, net als onze collega’s.

Yuverta mbo Horst : MBO én bedrijfsgerichte opleidingen

Horst kent twee MBO-locaties. De locatie Horst Expeditiestraat biedt BBL-opleidingen tot een erkend mbo-diploma. Jaarlijks werken hier 200 deelnemers aan hun arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden. De (beroeps)opleidingen zijn vraag gestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken onder meer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Locatie mbo Horst Spoorweg

Locatie mbo Horst Spoorweg kent mbo-opleidingen in de richtingen: Bloem, Dier, Groene Leefomgeving en Land- en tuinbouw. Ook voor een startkwalificatie (Entree) kunnen studenten hier terecht.

Yuverta mbo Tilburg: adviseur duurzame leefomgeving

Water, energie, klimaat, circulaire economie. In Tilburg gaan studenten aan de slag met duurzaamheid binnen de thema’s Vrije tijd, Water en energie, Stad en wijk, Biobased economie of Lifestyle. Deze school ademt co-creatie, samen met bedrijven de oplossingen voor morgen bedenken, dat noemen we leren met lef! Bijzonder is de nieuwe opleiding Leefomgeving en bio-data die komend schooljaar start. Wellicht vindt de eerste lichting stagiaires bij u wel een plek!

Meer weten? Yuverta.nl