Wijzig je omslagfoto
World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit
Instanties
Luchthavenweg 59, Eindhoven, Nederland

World Trade Center Eindhoven

Kansen in (internationaal) zakendoen!

World Trade Center Eindhoven is aangesloten bij de World Trade Centers Association en stimuleert het internationaal zakendoen onder haar leden en aangesloten organisaties onder het motto “We grow trade”.

Mondiaal zijn er meer dan 330 WTC’s, in Europa 116 en in Nederland 11. Voor zakelijk Zuidoost Nederland biedt WTC•E toegang tot een wereldwijd netwerk met 750.000 organisaties en bedrijven. Andersom brengt WTC Eindhoven de regio actief onder de aandacht bij WTCA om de internationale positie te versterken. 

WTC Eindhoven

Participatie in het ondernemersnetwerk van WTC Eindhoven kan als deelnemer in het executive netwerk WTC·E Zakensociëteit, in WTC·E Young Professionals voor de jonge ondernemende professional, als bedrijf met meerdere generaties in Familiebedrijven of in het MKB business platform Internationals.   

Zakensociëteit ‘Take your business to the next level’

Een bovenregionaal ambassadeursnetwerk, waar ondernemers elkaar inspireren, verbindingen tot stand komen en waar in een ongedwongen sfeer zakelijke contacten worden gelegd en uitgebouwd. Een executive netwerk voor beslissers/directies van bedrijven, vertegenwoordigers van overheid en kennisinstellingen met interesse in nieuwe ontwikkelingen, trends en innovaties. Tijdens connect sessies, ronde tafel ontmoetingen met lunch of diner, excursies en andere bijzondere bijeenkomsten die geheel worden verzorgd, krijgen ondernemers voldoende gelegenheid om het eigen netwerk uit te breiden op de manier die zij prettig vinden!

Young Professionals ‘Explore your Business’

Maak kennis met een businessclub voor jonge ondernemende professionals tot 40 jaar. Een jong, professioneel en ambitieus network die kansen biedt om je netwerk uit te breiden en je commerciële competenties verder te ontwikkelen. Dit wordt gedragen door inspiratoren van het bestaande WTC·E Zakensociëteit network. Hierin is een schat aan ervaring en kennis opgesloten: ‘Jong leert van oud en oud leert van jong’. Het jaarprogramma bestaat uit elf dynamische activiteiten, zoals: thema events, bedrijfsbezoeken, workshops, meet & greet en bijeenkomsten met WTC·E Zakensociëteit. Gedurende de activiteiten krijgen de ondernemers ‘tools’ aangereikt om talent de ondernemersvaardigheden aan te scherpen. 

Brabantse Familiebedrijven 

Familieondernemers in de provincie bundelen hun kennis in WTCE Familiebedrijven! Brabant herbergt honderden familiebedrijven. Deze ondernemers laten zich niet leiden door snelle successen maar kijken verder naar de volgende generatie. Stel je eens voor wat er in onze provincie gebeurt als al die ondernemers hun kennis en netwerken gaan delen tijdens bedrijfsbezoeken, themabijeenkomsten en verrassende ontmoetingen.

Internationals ‘Zakendoen over de grens’

Een business development platform waarbij de focus ligt op het stimuleren van internationaal zakendoen voor bedrijven uit de sectoren: industrie, bouw, handel, export en logistiek. Specifiek voor MKB’ers met internationale ambities is het programma ‘Zakendoen over de grens’ ontwikkeld. Denk aan thematische bijeenkomsten over zakendoen met een bepaald land. Maar ook masterclasses en coachen op ondernemersaspecten en internationaal zakendoen. Verder vinden er bedrijfsbezoeken plaats, is er een helpdesk en ontvangt u SIB vouchers (Starters International Business) via WTCNL. Via zgn. best practices delen ondernemers hun kennis en informatie over het internationaal zakendoen. Hierin leert u hoe u zakelijke kansen in het buitenland optimaal kunt grijpen.