Wijzig je omslagfoto
WEES WAALWIJK, VAN
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

WEES WAALWIJK, VAN
Bedrijven

Automatisering wordt vanzelfsprekend, maar is het vanzelfsprekend dat U gaat automatiseren? Wat zijn de mogelijkheden binnen uw organisatie? Machinefabriek Van Wees Waalwijk denkt graag met U mee. Oplossingsgerichtheid is al ruim een eeuw hun grootste kracht waarmee het bedrijf maatwerk levert aan al haar klanten.

Van Wees Waalwijk als full-service partner

Van Wees Waalwijk is actief in diverse branches in het leveren van eenvoudig plaatwerk en draai-freeswerk tot en met het ontwikkelen van klant specifieke speciaal-machines. Het bedrijf treedt daarbij op als full-service partner waarbij oplossingsgerichtheid, kennis, flexibiliteit en kwaliteit hun grootste kracht is.

Van Wees Waalwijk

Innovatie en productontwerp

Elke industriële vraag is een uitdaging op zich, want elke situatie is bijzonder. Vanaf het eerste moment denkt Van Wees Waalwijk daarom met u mee over het ideale productontwerp en wordt er samen gekeken naar een optimale oplossing. Hierbij zal een engineer u meenemen door het productontwerp-proces om tot een 3D animatie te komen. En omdat Van Wees de beschikking heeft over een eigen productiefaciliteit en een uitgebreid netwerk van toeleveranciers, zijn zij ook in staat om u productontwerp vorm te geven.

Productie

Van Wees Waalwijk staat bekend om de hoge leverbetrouwbaarheid en de uitstekende kwaliteit, wat door bedrijven zoals Marel maandelijks gemeten en beoordeeld wordt. Maar ook voor bijvoorbeeld revisiewerkzaamheden, waarbij een versleten onderdeel snel opgemeten en aangemaakt moet worden, is Van Wees Waalwijk een uitermate geschikte partner.

Turn-Key

Dankzij jarenlange en brede expertise in diverse branches is Van Wees Waalwijk in staat om complete turn-key projecten die aansluiten bij uw bedrijfsvoering te verwezenlijken. Ook vervaardigt het bedrijf op verzoek speciaal-machines en complete productielijnen, van idee en ontwikkeling tot realisatie en in bedrijfstelling.

 

 

Service

Als het om service gaat kunt u op Van Wees Waalwijk rekenen. De monteurs van het bedrijf staan dagelijks voor u klaar om u te ondersteunen bij het in bedrijf stellen, inspecteren, onderhouden, repareren en reviseren van machines. Zo is uw machinepark, desgewenst 24 uur per dag, 7 dagen per week, altijd in vertrouwde handen.