Wijzig je omslagfoto
V.O. PATENTS & TRADEMARKS
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

V.O. PATENTS & TRADEMARKS
Bedrijven
Werken bij V.O.

Meer dan 200 deskundige en gedreven medewerkers zetten zich dagelijks in om de waarde van de intellectuele eigendom (IE) van onze klanten te maximaliseren. Regelmatig zijn er interessante vacatures bij V.O. Voor een actueel overzicht van de vacatures bij V.O. bekijkt u de website.

V.O. ondersteunt tech starters, innovatief MKB, kennisinstituten en multinationals door heel Nederland bij het maximaliseren van de waarde van hun Intellectuele Eigendom. V.O. is een van de grootste octrooibureaus in Europa, staat steevast in de top 3 van Europese PCT-indieners, en wordt geprezen als a center of excellence in het vakblad Intellectual Asset Management. In 2010, 2013, 2014, 2016 en 2017 ontvingen we The Netherlands prosecution IP Firm of the Year Award van Managing Intellectual Property.

Alle expertise in huis

Wij vertegenwoordigen onze klanten bij het Europees Octrooibureau (EOB), de World Intellectual Property Organization (WIPO), en de officiële Nederlandse (NLOC, BMB), Duitse (DPMA) en Belgische (DIE) instanties voor Intellectuele Eigendom. Daarnaast beschikken we over octrooigemachtigden die gekwalificeerd zijn om op te treden voor het Amerikaanse Octrooi- en Merkenbureau. Ook bieden onze gemachtigden regelmatig ondersteuning in internationale rechtszaken. V.O.’s team van merkengemachtigden staat klanten bij in zaken betreffende merken en modellen. Onze advocaten staan klaar om juridische bijstand te verlenen in complexe civiele zaken en zijn experts in ondernemingsrecht en burgerlijk recht.

Toonaangevend in Europa

V.O. is in 1916 opgericht in Den Haag. Als full-service dienstverlener zijn wij al decennia een toonaangevend octrooi- en merkenkantoor in Nederland. De laatste jaren hebben we ons ontwikkeld tot een van de grotere spelers in Europa. In 2012 hebben we een tweede Duits kantoor in Regensburg en een kantoor in Leuven, België, geopend. Onze vestigingen in Den Haag en München bevinden zich bovendien dicht bij de hoofdkantoren van het European Patent Office. Dat is bijzonder efficiënt voor het voeren van besprekingen en procedures over Europese octrooiaanvragen die daar in behandeling zijn.

Duurzame klantrelaties

Ons kantoor onderhoudt duurzame relaties met een groot aantal Nederlandse en buitenlandse klanten, die actief zijn op uiteenlopende technologische terreinen en variëren van multinationals tot start-ups en kleine en middelgrote bedrijven. Tot onze klanten behoren ook universiteiten en onderzoeksinstellingen. V.O. werkt daarnaast in rechtszaken geregeld samen met advocatenkantoren en octrooigemachtigden over de hele wereld.

Om ook ons uitgebreide netwerk aan contacten in Noord-Brabant optimaal te kunnen bedienen, een provincie met een hoog innovatieprofiel, beschikken we over een full service-kantoor op de High Tech Campus Eindhoven.

"Startups kunnen meer halen uit hun IE"

Lees het interview met Johannes van Melle, partner en manager bij V.O. Patents & Trademarks: "Startups kunnen meer halen uit hun IE"