Wijzig je omslagfoto
VNO-NCW Midden
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

VNO-NCW Midden
Instanties

Over VNO-NCW Midden

VNO-NCW Midden is een van de vijf regionale verenigingen van VNO-NCW in Den Haag, de grootste werkgeversorganisatie van Nederland. VNO-NCW behartigt de ondernemersbelangen op internationaal en nationaal niveau, de regioverenigingen doen dat op provinciaal en regionaal niveau.

Werkgebied

VNO-NCW Midden is georganiseerd in regio’s in vier provincies: Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht. Door de structuur van de vereniging weten we wat er speelt in de regio’s. Elke regio heeft een eigen bestuur, bestaande uit ondernemers uit de regio. Zij maken zich niet alleen sterk voor een economisch vitale regio, maar organiseren ook het netwerk. Dat doen ze samen met een regiomanager, hét aanspreekpunt voor de leden. Voor ruim 1.900 aangesloten leden – ondernemers en werkgevers met een eindverantwoordelijke positie - organiseert VNO-NCW Midden meer dan honderd ledenbijeenkomsten per jaar.

Regiokaart VNO-NCW 2018

Lidmaatschap VNO-NCW Midden

Ondernemers die lid zijn van VNO-NCW Midden maken actief deel uit van een vereniging die zich inzet voor de belangen van ondernemers in de regio. Het netwerk van collega-ondernemers komt regelmatig bijeen voor contact, kennisuitwisseling en informatie. Alle activiteiten vind je in de Agenda. Wim Luimes, managing director van Telecats is enthousiast over de samenwerking met VNO-NCW Midden. "VNO-NCW Midden komt goed op voor de belangen van ondernemers in Twente", aldus Luimes.