Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Verstijlen Hekwerken
Bedrijven
(0165) 38 38 17

Verstijlen Hekwerken richt zich al bijna 40 jaar op het ontwerpen, produceren en monteren van verschillende soorten hek-, las- en smeedwerk. Ook verleent de specialist prima nazorg d.m.v. onderhoud en reparatie.

Dertig jaar vakwerk

In dertig jaar tijd is er veel veranderd bij Verstijlen Hekwerken. Zo is het bedrijf van een eenmanszaak uitgegroeid tot de BV die het nu is, en wordt het bedrijf sinds het jubileumjaar gerund door R. Verstijlen. Wat in al die jaren niet is veranderd, is de passie voor het vak.

Verstijlen Hekwerken ontwerpt, fabriceert en monteert nog met evenveel liefde allerlei soorten hekwerken, poorten en tuinornamenten. Voor de nazorg biedt Verstijlen onderhoudscontracten, reparaties en preventief en correctief onderhoud. Andere specialisaties zijn het smeden van speciale gereedschappen en las- en montagewerkzaamheden.

Standaard producten en maatwerk

Het productassortiment van Verstijlen Hekwerken BV is breed, van sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties tot diverse soorten afrasteringen zoals   gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk. Bovendien kan alles op maat en naar wens gemaakt worden in haar eigen werkplaats.

Verstijlen beschikt over een showroom vol voorbeelden die zowel met als zonder afspraak te bezoeken is. Verstijlen Hekwerken kan ook producten maken of restaureren op basis van foto’s of eigengemaakte tekeningen. Onder haar opdrachtgevers bevinden zich naast particulieren: bedrijven, gemeentes, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, sportcentra, architecten en hoveniers. En daarnaast verricht Verstijlen restauraties aan kerken, monumenten en dergelijke.

Kwaliteitswaarborging

Verstijlen Hekwerken beschikt over verschillende keurmerken en is lid van diverse overkoepelende organen. Deze keurmerken zijn er op gericht om de kwaliteit van het product te verhogen. Dit gebeurt aan de hand van Hekmerk, het ISO:9001-certificaat en de status van een door Kenteq erkend leerbedrijf. Verstijlen is verder aangesloten bij De Koninklijke Metaalunie en De Nederlandse Hekwerk Industrie.

 

Bij Verstijlen Hekwerken zijn we op zoek naar jou! Zoek jij een leuke en uitdagende baan? Bekijk dan onze vacaturepagina en reageer meteen!