Wijzig je omslagfoto
Verbrugge Koeltechniek B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Verbrugge Koeltechniek B.V.
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

Verbrugge Koeltechniek B.V. is een allround partner voor maatwerkoplossingen in koeltechniek, klimaatbeheersing & airconditioning, warmteterugwinning en luchtbehandeling.

 

Het ontwerpen, bouwen, installeren en onderhouden van zowel kleinschalige koelsystemen als zeer specialistische, uitgebreide systemen wordt door het team van Verbrugge Koeltechniek B.V. verzorgd. Ook voor proceskoeling met gebruik van chillers en warmtepompen bent u bij ons aan het juiste adres!


W
armteterugwinning (WTW) is milieuvriendelijke en kostenbesparende methode waarbij warmte dan wel koude die vrijkomt direct wordt hergebruikt. Elk klimaatsysteem voert immers warmte of koude af, in de vorm van water of lucht. Of warmteterugwinning rendabel is voor uw bedrijf, hangt af van meerdere factoren. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden en over de financiële afweging tussen de investering in een WTW-installatie en de besparing op de korte en langere termijn.

Voor meer informatie over onze werkwijze en expertises: https://www.verbruggekoeltechniek.nl/producten-en-diensten/

Verbrugge is een echt familiebedrijf. In 1991 is vader Ad begonnen met een klein bedrijf in koeltechniek. Inmiddels zijn we met acht fulltime medewerkers en het bloed kruipt waar het niet gaan kan: zoon Guus werkt sinds 2004 mee en is inmiddels allround specialist in de koel- en klimaattechniek. Ook dochter Elke is vanaf 2011 aangesloten, en de spin in het web die alles achter de schermen regelt.

Familiebedrijf: ook in úw voordeel
Het voordeel van een familiebedrijf is dat we samen een schat aan ervaring hebben én dat we met hart en ziel verbonden zijn aan ons werk. Een vader die het bedrijf eigenhandig heeft opgebouwd tot een bedrijf van naam, moet erop kunnen rekenen dat de tweede generatie die naam eer aandoet! Eerlijkheid en kiezen voor kwaliteit zijn waarden die wij met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Vanuit die houding omgaan met elkaar en met onze klanten is zo vanzelfsprekend dat we er niet bij na hoeven te denken. We genieten allemaal van mooie technische oplossingen en van de resultaten die we samen behalen. Dat gezamenlijke verantwoordelijkheidsgevoel werkt altijd in het voordeel van de klant, van u dus! U tevreden, wij tevreden. Zo simpel is het.

Onze service laat zich het beste zó omschrijven:

"We kennen onze klanten en we geven niet op voordat alles (weer) in orde is."