Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

VAN DORST LOGISTIC SERVICES
Bedrijven

Logistieke maatwerkoplossingen

Een optimale logistieke dienstverlening op maat en het ontzorgen van de klant, dat is waar het bij Van Dorst Logistic Services om draait. Na in 1936 als foeragehandel gestart te zijn, groeide het bedrijf uit tot een full service logistieke dienstverlener.

Van Dorst Logistic Services concentreert zich op waar het bedrijf echt goed in is: het bieden van logistieke maatwerkoplossingen. U kunt er o.a. terecht voor opslag, voorraadbeheer, value added logistics en het opslaan van uw goederen in een entrepot-C. Van Dorst Logistic Services kan u daarnaast  helpen bij containertrucking, expeditie werkzaamheden en speciale logistieke projecten.

Logistieke maatwerkoplossingen

Het correct en efficiënt opslaan van goederen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er komt een hoop bij kijken. Zo moet er rekening gehouden worden met de soort, de hoeveelheid en de diversiteit van de goederen. Daarnaast kunnen andere complexe zaken een rol spelen, zoals first in/first out, lotnummers en batchverwerking. Warehousing is een specialistisch vak.

Transport

Naast het opslaan wilt u uw goederen natuurlijk ook naar uw afnemers vervoeren. Van Dorst Logistic Services verzorgt dit graag voor u. Voor een deel met eigen chauffeurs en eigen voertuigen, maar ook in samenwerking met vaste partners. Er zijn verschillende soorten transport mogelijk, van palet tot containertransport.

Voor trucking van en naar de zeehavens beschikt Van Dorst over trekkend materieel met verschillende containerchassis voor alle type containers. Wij verzorgen niet alleen de trucking, maar desgewenst nemen wij u ook de douaneafhandeling uit handen.

Hoe ingewikkeld uw logistieke vraag ook is, Van Dorst Logistic Services helpt u graag bij het vinden van de juist oplossing, passend bij uw wensen en onze professionaliteit.