Wijzig je omslagfoto
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

TRUCKLAND B.V.
Bedrijven
Loven Noord, Nieuwe Atelierstraat 19, Berkel-Enschot, Nederland

Onze reis

De motor van Truckland? Die startten we in 1956. Qua leeftijd mag u ons dus best een oldtimer noemen. Maar ondanks die respectabele leeftijd vertonen we nog niet de minste sporen van slijtage of roest. Ruim 65 jaar na onze eerste kilometers is onze organisatie robuuster, completer en krachtiger dan ooit. Klaar om onze klanten op weg te helpen én te houden. Niet alleen door trucks en bestelwagens te verkopen, maar juist door goed mee te denken en perfect onderhoud te bieden. Truckland heeft een duidelijke ambitie: leidend zijn als het gaat om de vervoersoplossingen van vandaag én de toekomst.

Bij Truckland zijn we thuis in verschillende merken bestelwagens en trucks, maar onze  belangrijkste merken zijn DAF en Fiat professioneel. We begonnen als DAF-dealer en servicepunt van de voertuigen van Eindhovense origine. In een ver verleden waren we zelfs nog even servicecentrum van de iconische DAF-personenwagens. We kregen er steeds meer vestigingen bij. Bijvoorbeeld DAF Tilburg, dat later Truckland Midden-Brabant werd. Ook in de Randstad breidden we steeds verder uit.

Meerdere merken

Tijdens een lange reis is regelmatig bijsturen noodzakelijk. Ook wij kozen halverwege de jaren negentig voor een koerswijziging. We vroegen ons af: is het verstandig om afhankelijk te blijven van één fabrikant? We besloten om het risico te spreiden en verder te gaan met een multibrandstrategie. Vanaf 1994 werkt ieder bedrijf uit onze groeiende familie onder de naam Truckland

Met een gerichte groeistrategie maken we onze ambities waar. Hieruit is binnen ons portfolio een uitgebalanceerd pakket van merken en diensten ontstaan. Een totaalaanbieder, die in staat is om voor ieder vervoersvraagstuk en budget een passende oplossing te bieden. Naast DAF bieden we ook  Fiat, IVECO, TATRA, GINAF, Maxus en Renders Trailers aan en daarnaast is onze afdeling Lease en verhuur voor alle voertuigen beschikbaar.