Wijzig je omslagfoto
TES Industrial Systems B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

TES Industrial Systems B.V.
Bedrijven
Mechanisatieweg 2, Oosterhout, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2

TES Industrial Systems B.V., met vestigingen in Oosterhout en Beverwijk (Nederland), ontwikkelt en produceert als onafhankelijke system integrator al meer dan 40 jaar duurzame elektrotechnische aandrijfconcepten en automatiseringsoplossingen die wereldwijd hun toepassing vinden binnen de internationale industrie, transport, haven en scheepvaartsector.

Alle expertises zijn binnen het bedrijf aanwezig om onze klanten zo optimaal mogelijk te voorzien van praktische en duurzame oplossingen voor complexe elektrotechnische vraagstukken om continuïteit van het productie of logistieke proces te waarborgen.

 Innovatie staat binnen TES Industrial Systems voorop, in een wereld waar verandering de enige constante factor lijkt te zijn.

TES - Remote Cabin Control©

In onze rol van merk- en platform onafhankelijke system integrator hebben wij een inmiddels proven concept ontwikkeld, waarmee we bestaande en traditionele haven- en industriële kranen kunnen ombouwen en moderniseren met een volledig Remote Cabin Control System.

Afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de klant wordt altijd de meest technisch optimale oplossing gekozen. Als onafhankelijke system integrator met hoogwaardige expertise op het gebied van aandrijf-, video- en camerasystemen, ontwerpen wij het TES Remote Cabin Control© systeem, met het door onszelf ontwikkelde software- en besturingsplatform in een ergonomische ‘remote control room’ waar de crane operator zijn of haar werk op een veilige manier uitvoert.

Met het TES Remote Cabin Control© systeem kunnen eigenaren van bestaande haven- en industriële locaties een retrofit toepassing implementeren, waarmee hun business qua efficiency en verduurzaming weer competitief en concurrerend wordt ten opzichte van nieuwe, zogenaamde  ‘green-field’ locaties.

Hybride container en overslagkranen

Een andere belangrijke innovatie waar TES voor haar klanten een uiterst belangrijke rol speelt is het hybridiseren van container- en drijvende overslagkranen.

TES heeft een toonaangevende methode ontwikkeld waarbij bewegingsenergie wordt omgezet in elektrische energie waarmee de kraan mede wordt aangedreven. Dit leidt tot substantiële brandstofbesparingen en verduurzaming door een lagere uitstoot van fijnstof en CO2, zonder dat dit ten koste gaat van overslagcapaciteit.

TES biedt hiermee haar klanten een oplossing voor een significante verbetering van de lifecycle van deze kapitaalintensieve installaties in een klimaat neutralere toekomst.

Service, kwaliteit en klantgericht 

Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op maximale kwaliteit en flexibiliteit, 24 uur per dag. Service en klantgerichtheid zijn daarbij de absolute voorwaarden. TES kan projecten turn-key aannemen en uitvoeren.

De specialismen die TES in huis heeft zijn hard- en software engineering, paneelbouw, montage en inbedrijfstelling. Daarnaast verzorgt het bedrijf inspecties en een 24-uurs onderhouds- en servicedienstverlening. Hiermee zorgt TES voor een belangrijke bijdrage in de continuïteit bij haar opdrachtgevers.

Altijd op zoek naar vakbekwame mensen

Bij TES is altijd ruimte voor vakbekwame en enthousiaste mensen; mede daarom kiezen wij ervoor om aan te sluiten bij het netwerk van RegioinBedrijf. Er zijn goede contacten met beroepsopleidingen zowel binnen als buiten de regio. We investeren in onze medewerkers met opleidingen, trainingen en cursussen. Er zijn goede loopbaanmogelijkheden, een dynamische werkomgeving en het werk biedt volop afwisseling. Daarnaast zorgen we voor een veilige en prettige sfeer op de werkvloer. Op de website van TES is altijd een actueel overzicht te vinden van lopende vacatures.

TES Industrial Systems ……….. Dat werkt altijd!