Wijzig je omslagfoto
Stork
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Stork
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3

Stork Veghel: onderscheidend in service bij reparatie, onderhoud en revisie

Stork Veghel is bijna 45 jaar dé dienstverlener bij uitstek, en ondersteunt ondernemingen in de maakindustrie bij productie, proces en techniek: zowel voor onderhoud, reparaties en revisie. Uiteraard staat gedegen advisering en een klantgerichte benadering altijd voorop. “Zo zijn we groot geworden”, zegt Technical Sales Manager Bas Reijnen. Want Stork staat voor een wereldwijd netwerk met een stevige internationale marktpositie. De keuze voor Stork is daarmee de keuze voor leveringszekerheid.

Begonnen als servicegerichte machinewerkplaats, voornamelijk gericht op regionale opdrachtgevers, heeft het bedrijf sinds 1979 zich ontwikkeld tot de huidige, allround technische dienstverlener. “Zoals onderhoud aan machines, al dan niet in combinatie met laswerk, verspaning en constructiewerkzaamheden”, legt Reijnen uit. Het bedrijf werkt voor uiteenlopende sectoren en branches: van food, leisure, pharmaceutische industrie, steenproductie, energie, chemie tot ‘natte’ infra projecten met de reparaties van bruggen en sluizen.

Veelzijdig en uitdagend werk

Juist die one-of-a-kind aanpak maakt het werken bij Stork Veghel zo afwisselend en veelzijdig - benadrukt Reijnen. Elke opdracht is weer anders en geen enkele werkdag is hetzelfde. Niet voor niets kiezen jongeren voor een uitdagende technische loopbaan bij deze Brabantse vestiging van Stork. “Want waar vind je ze tegenwoordig nog”, merkt de verkoopmanager op: “De echte service bedrijven met een eigen werkplaats en een grote achterban aan specialistische diensten en gigantische knowhow op het gebied van maintenance en technische projecten?”

Investeren in mensen

Goede, technische specialisten zijn schaars in de huidige arbeidsmarkt en daarom stelt ook Stork Veghel alles in het werk om het team van vakkrachten op sterkte te houden. Stork is een erkend leerwerkbedrijf en onderhoudt goede banden met regionale scholen opleidingscentra.

Samenwerking

De kracht van Stork ligt in een combinatie van in-house vakmanschap en expertise met extern partnerschap en inzet op projectbasis. Want met het netwerk durven de specialisten van Stork Veghel elke opdracht aan, ook bij de klant op locatie. “De samenwerking met andere Stork-locaties is steeds belangrijker geworden”, merkt Reijnen op. Zo behoren de Stork-locatie in Veghel en Stork Elsloo tot  dezelfde unit. Daarnaast zoekt Stork ook de samenwerking buiten het eigen concern. “Wij geloven niet in concurrenten maar in concullega’s. Beter samen- dan tegenwerken, is ons motto.”