Wijzig je omslagfoto
SPIERINGS SMART LOGISTICS
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

SPIERINGS SMART LOGISTICS
Bedrijven

DEZE PAGINA WORDT BINNENKORT GEWIJZIGD NAAR SMART HUB LOGISTICS


Spierings Smart Logistics

Allround logistiek dienstverlener uit 's-Hertogenbosch

Spierings Smart Logistics in ‘s-Hertogenbosch is een allround logistiek dienstverlener. Ons familiebedrijf is van oudsher gespecialiseerd in het stuwadoren, een ambacht dat wij nog steeds tot in de finesses beheersen. Daarnaast bieden wij onze klanten een breed logistiek dienstenpakket aan: van value added logistics tot warehousing, van supply chain regie tot het verhuren van logistiek vastgoed. Wij zijn in staat snel te schakelen als de situatie dat vereist. Veiligheid en kwaliteit staan daarbij altijd bovenaan. We doen wat we beloven en vaak zelfs nog meer. Daar krijgen we veel waardering voor van onze klanten.

Logistiek maatwerk

Geen enkele supply chain is hetzelfde, elke klant heeft andere wensen en eisen. Spierings Smart Logistics biedt logistieke oplossingen die bij ú passen, waar ú behoefte aan heeft. Dat kunnen wij doen voor één bepaald onderdeel van uw logistieke keten, maar ook voor uw gehele supply chain. Door onze jarenlange ervaring en onze grote logistieke kennis, zien wij regelmatig verbeterpunten waar klanten nooit eerder aan gedacht hebben. Dit leidt vaak tot kostenbesparingen of beduidend kortere lead times. 

Onze fundering bestaat uit 3 bouwstenen: smart laden & lossen, smart warehousing en smart services. Wat we zelf niet kunnen uitvoeren, doen we in goede samenwerking met gespecialiseerde partners.

Een fantastisch team

Onze medewerkers zijn praktisch ingesteld, gedreven en altijd meedenkend met de klant. Ervaren ‘doeners’, maar ook hoogopgeleide jonge mensen, met vernieuwende inzichten. Samen zijn wij voortdurend op zoek naar optimalisatie binnen de supply chain van een klant. Bijvoorbeeld door goederenstromen van onze klanten met elkaar te combineren. Dat is niet alleen duurzaam, maar bespaart ook kosten.

Flexibele opslag en huisvesting

Spierings Smart Logistics beschikt over een breed aanbod aan moderne en goed beveiligde warehouse ruimtes. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op de vraag van een klant. Voor een korte periode of voor langere tijd. Wij zijn daarin heel flexibel: we groeien met de klant mee of bouwen af als de situatie daarom vraagt.

Toplocatie in ‘s Hertogenbosch

Spierings Smart Logistics ligt op een unieke locatie: direct naast de containerterminal, vlakbij de snelwegen A2 en A59 en dichtbij Eindhoven Airport. Onze klanten kunnen hierdoor volop profiteren van multimodale verbindingen met belangrijke knooppunten in binnen- en buitenland. Op een steenworp afstand bevinden zich grote servicepunten voor pakkettenvracht, een douanekantoor en een internationaal transportbedrijf. Op een relatief klein oppervlak is zo een SMART HUB ontstaan, waar onder de regie van Spierings Smart Logistics, efficiënt wordt samengewerkt. 

Kwaliteit en veiligheid

Wij houden van orde en netheid. Dat is direct terug te zien in onze magazijnen. Wij hebben goed georganiseerde warehouses waar volop aandacht is voor veilig en netjes werken. Uw goederen worden met zorg behandeld. Klanten hebben één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Deze persoon kent uw organisatie, is goed op de hoogte van uw wensen en eisen, denkt proactief mee en adviseert u als dingen efficiënter of beter kunnen. Bij Spierings Smart Logistics kunt u rekenen op dienstverlening van hoge kwaliteit.

SMART HUB 's-Hertogenbosch

Meer informatie? Bekijk het profiel van SMART HUB s'-Hertogenbosch.