Wijzig je omslagfoto
SMART HUB Logistics
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

SMART HUB Logistics
Bedrijven
Rietveldenkade 15, 5222 AJ 's-Hertogenbosch, Nederland
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Bedrijfsafbeelding 6
SMART HUB Logistics in ‘s-Hertogenbosch biedt slimme en duurzame oplossingen voor al uw logistieke uitdagingen. Dat doen wij met een uitgebreid scala aan logistieke diensten, passende bedrijfsruimtes, betrouwbare consultancy en een flinke portie gezond, logistiek verstand.

Logistieke dienstverlening met gezond verstand

Onze diensten

Bij SMART HUB Logistics hebben wij onze diensten ingedeeld in 6 categorieën, gesymboliseerd door ons 6-puntige logo.

De 3 oranje diensten richten zich op de dagelijkse praktijk van de logistieke operatie:

Warehousing
Wij bieden een breed logistiek pakket met diverse opslagmogelijkheden, geautomatiseerd voorraadbeheer, e-fulfilment mogelijkheden, Value Added Logistics en afhandeling van alle douane formaliteiten

Laden en lossen
Wij zijn experts op het gebied van stuwadoren en zorgen ervoor dat uw lading snel, doelmatig en efficiënt geladen of gelost wordt.

Transportmanagement
In samenwerking met onze betrouwbare transportpartners verzorgen wij het (inter)nationaal vervoer van uw goederen van A tot Z.

 

Met onze 3 blauwe diensten bieden we oplossingen op het gebied van:

Logistieke huisvesting
Door ons breed aanbod aan moderne en goed beveiligde warehouse ruimtes kunnen wij snel inspelen op een huisvestingsvraag van een klant

Logistieke consultancy
Met slimme, praktische en  makkelijk toepasbare oplossingen helpen wij u om uw internationale supply chain verder te optimaliseren

Internationale projectbegeleiding
Ons ervaren en enthousiaste team staat u met raad en daad bij als u overweegt uw business over de grenzen heen te laten groeien

 

Uit ons grote aanbod aan diensten kiest u zelf de onderdelen waarmee wij u kunnen ondersteunen. Van klein tot groot, van tijdelijk tot structureel of een variatie daarop. Waar u ook voor kiest, u kunt er volledig op vertrouwen dat SMART HUB Logistics kwaliteit levert, afspraken nakomt en uw logistieke vangnet is in onvoorziene omstandigheden.

Unieke ligging, direct aan containerterminal

Het warehouse van SMART HUB Logistics grenst direct aan de containerterminal van BCTN. Containers worden vanaf het binnenvaartschip met een reach stacker meteen voor de speciaal ontworpen loading docks van het warehouse geplaatst. Duurzaam, snel en efficiënt, zonder tussenkomst van een truck over de openbare weg en zonder wacht- of opslagkosten. Op weinig andere plekken in Nederland zijn goederen na aankomst van een schip zó snel gelost als in Den Bosch. De klant kan vervolgens razendsnel over zijn goederen beschikken.

Kwaliteit en veiligheid

Wij houden van orde en netheid. Dat is direct terug te zien in onze magazijnen. Wij hebben goed georganiseerde warehouses waar volop aandacht is voor veilig en netjes werken. Uw goederen worden met zorg behandeld. Klanten hebben één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Deze persoon kent uw organisatie, is goed op de hoogte van uw wensen en eisen, denkt proactief mee en adviseert u als dingen efficiënter of beter kunnen. Bij SMART HUB Logistics kunt u rekenen op dienstverlening van hoge kwaliteit.

Een enthousiast team

Bij SMART HUB Logistics werken we met een team van gedreven en enthousiaste medewerkers. Mensen met hart voor de zaak, die altijd bereid zijn dat extra stapje te zetten. Stuk voor stuk kundige professionals, met een goed luisterend oor voor de wensen van klanten, leveranciers of dienstverleners.

Samen hebben wij door de jaren heen een bulk aan logistieke ervaring en knowhow opgebouwd. Daardoor kunnen wij de juiste logistieke beslissingen nemen en advies geven waar alle partijen van profiteren. Dát is voor ons samenwerking in zijn beste vorm.

Optimale ondersteuning op logistiek gebied

Met onze jarenlange logistieke ervaring en onze grote mate van flexibiliteit kunnen wij snel inspelen op verzoeken van de klant. Dit doen wij zowel voor start-ups met kleine volumes als voor gevestigde bedrijven met grotere volumes. Wij bekijken samen met u uw complete supply chain en zien dan vaak al snel mogelijkheden om deze nog efficiënter te maken.

SMART HUB Logistics werkt nauw samen met partners, die letterlijk vaak om de hoek gevestigd zijn: de service points van DHL, GLS en PostNL, de containerterminal BCTN, de Douane, uitzendbureaus en vastgoed makelaars. Dit maakt het mogelijk op alle fronten snel professionals in te schakelen, die bijdragen aan een goed passende en duurzame oplossing.

Meer weten over onze slimme logistieke dienstverlening? Kom gerust een keer op de koffie! Wij bekijken dan samen wat wij voor u kunnen betekenen.