Wijzig je omslagfoto
RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

RTP ELEKTROTECHNIEK B.V.
Bedrijven
Van Heemstraweg 47, Afferden, Nederland
Wij kunnen u helpen met al uw vraagstukken op het gebied van elektrotechniek en datanetwerken. Met een eerlijk advies, heldere ontwerpen en oplossingen zorgen onze betrokken medewerkers en specialisten ervoor dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Zonder stroom zouden computers niet werken en de enige verlichting in uw bedrijfspand zou afkomstig zijn van kaarslicht. We kunnen vandaag de dag niet meer zonder elektriciteit. Een professioneel en veilig elektriciteitsnetwerk is noodzakelijk voor uw organisatie.

Elektrotechniek in utiliteit en industrie

RTP Elektrotechniek adviseert, ontwerpt en installeert al meer dan 100 jaar elektrotechnische netwerken voor de utiliteitsbouw en industrie. Denk aan de aanleg van brandmeldinstallaties, telefonie en datanetwerken, camerabeveiliging, alarminstallaties en (nood)verlichting in bedrijfspanden, overheidsgebouwen, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook aan alle elektrotechnische werkzaamheden rondom een industrieel proces. In productiehallen bijvoorbeeld is sprake van grotere stroomvoorzieningen voor geautomatiseerde apparaten, systemen voor een lopende band of voor uw magazijn orderpikproces. Als de automatisering goed op orde is, zorgt dat voor een continue productiviteit en een besparing van tijd en geld.

Al meer dan 100 jaar expert in elektrotechniek

RTP Elektrotechniek bestaat al sinds 1915. Door de jarenlange praktijkervaring kunnen wij uw wensen vertalen naar functionele oplossingen. Onze vakexperts hebben ervaring in complexe elektrotechnische projecten in uiteenlopende sectoren. Wij leveren u eerlijk advies, heldere ontwerpen en een vakkundige installatie voor al uw elektrotechniek en datanetwerken. Terugkerende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunt u eveneens met een gerust hart aan ons overlaten.

Inspectie en keuringen van uw installatie

Onze vakspecialisten zorgen voor zekerheid en veiligheid in uw organisatie. Storingen en calamiteiten komen echter altijd onverwacht. Ze zijn een directe bedreiging van de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Een storing kun je beter voorkomen dan genezen. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig uw elektrotechnische installatie laat inspecteren. Dit voorkomt ongelukken, schade en hoge kosten die daar vaak mee gepaard gaan. Zorg voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en laat regelmatig uw installatie door onze experts controleren, zodat uw bedrijf voldoet aan de (Europese) eisen, voorschriften en normen die de overheid, arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen hebben vastgesteld. Mocht u toch een storing hebben, dan kunt u met de 24 uurs service van RTPreventie een elektrotechnisch expert oproepen die zo snel mogelijk uw storing verhelpt.

Duurzaam energiebeheer

Elektriciteit wordt schaarser en duurder. RTP Elektrotechniek helpt bedrijven om duurzaam te ondernemen. Door inzicht te krijgen in uw energiebeheer kunt u structureel besparen op uw energiekosten. Wij adviseren u graag over het gebruik van groene stroom en duurzame energiesystemen, zoals zonnepanelen, oplaadpalen voor uw elektrische auto of bewegingssensoren voor uw verlichting.

RTP erkend leerbedrijf

RTP Elektrotechniek heeft ca. 130 betrokken medewerkers in dienst, maar is altijd op zoek naar jongeren die een stageplaats zoeken of uit willen groeien tot een échte vakexpert. Als erkend leerbedrijf leert RTP Elektrotechniek de schoolverlaters zelf de kneepjes van het vak. De kans is dus ook klein dat ze je nog laten gaan! Wil jij zelf aan de slag bij RTP? RTP heeft diverse vacatures.

RTPost

Meer lezen over de ontwikkelingen bij RTP Elektrotechniek B.V.? Klik dan op onderstaande uitgaven van RTPost.