Wijzig je omslagfoto
RSM - AUDIT | TAX | CONSULTING
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

RSM - AUDIT | TAX | CONSULTING
Bedrijven
Parklaan 34, 5613 BE Eindhoven
Bedrijfsafbeelding 1

Welkom bij RSM!

RSM is dé adviseur op het gebied van Audit, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt.

Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over acht vestigingen met ruim 600 professionals.

HET RSM-NETWERK

RSM heeft vestigingen in Eindhoven, Alkmaar, Amsterdam, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De goede onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en anticiperen wij op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Wereldwijd is RSM het zesde grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants; in 123 landen met ruim 51.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken. 

OOG VOOR UW HELE ORGANISATIE

RSM opereert als ondernemer voor ondernemers; namens familie, aandeelhouders, PE-investeerders, bestuurders, managementteams en professionals. Het is ons doel om niet alleen een sparringpartner te zijn; wij leveren ook graag een substantiële bijdrage aan uw succes. Daarin herkent u een dienstverlener met ambitie. De adviseurs van RSM hebben oog voor uw gehele organisatie, naast de traditionele werkzaamheden op het gebied van accountancy en belastingadvies. Dit resulteert in een blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de, door u gestelde, zakelijke doelen.

WAAR KAN RSM U MEE HELPEN?

Er zijn veel criteria die bepalend zijn bij de keuze van uw accountant, fiscalist of consultant, maar één vereiste zit daar altijd bij: zekerheid. En dan bedoelen wij niet de zekerheid dat bedragen correct zijn ingevuld en opgeteld. Wat u zoekt is de garantie dat er een optimale weg wordt bereid voor uw bedrijfsvoering. Op financieel, fiscaal, en strategisch gebied. Wat u absoluut niet wilt, is dat zich onderweg onaangename verrassingen voordoen. Daarvoor heeft u niet alleen een specialist nodig die vooruit kan zien, maar die ook de achteruitkijkspiegel weet te benutten. Want de dag van morgen wordt mede bepaald door de dag van gisteren. RSM heeft geen glazen bol maar wel een uitstekend zicht naar alle kanten, inclusief naar wat voor ons ligt. Ook wanneer de route over de grenzen heen leidt of over onbekende wegen.

WELKOM IN EINDHOVEN!

Yannick Hoogesteger, Tax Consultant BTW in Eindhoven, geeft in onderstaande video een kleine rondleiding door kantoor Eindhoven.

https://youtu.be/tBQjROKcRbs

Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening? Bezoek dan onze vestiging in Eindhoven of ga naar www.rsmnl.com voor meer informatie!