Wijzig je omslagfoto
ROORDINK BEDRIJFSWAGENS
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

ROORDINK BEDRIJFSWAGENS
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2

Verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag. Bezoek onze website om een indruk te krijgen van onze diensten en producten of neem gelijk contact met ons op via 0342-421421. Wij helpen u graag op weg!


Roordink Bedrijfswagens, een slimme keuze!

Sinds 1984 is Roordink Bedrijfswagens hét bedrijfswagencentrum dichtbij voor verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag.

Gijs Roordink startte met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie in Barneveld als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Inmiddels is Roordink Bedrijfswagens ruim 37 jaar toonaangevend als bedrijfswagendealer met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle.

Als officieel dealer voor MAN trucks en bedrijfswagens, Isuzu, Maxus en DFSK bedrijfswagens én als erkend reparateur van Volkswagen Bedrijfswagens hebben wij voor elk denkbaar transport over de weg een passende oplossing. Met ons totaalpakket richten wij ons op het betrouwbaar en veilig inzetbaar houden van uw bedrijfswagen(s) tegen een zo laag mogelijke kilometer kostprijs.

Het totaalpakket

 Alles onder één dak!

Missie

Onze missie is het aanbieden van verantwoorde bedrijfswagenoplossingen voor elke wegvervoersvraag onder één dak. Kwaliteit gaat bij Roordink vóór kwantiteit. Dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten. Bij Roordink Bedrijfswagens kiest u voor 100% service en ervaring. Kortom, een slimme keuze! 

Visie

Wij zijn hét meest complete bedrijfswagencentrum dichtbij. Als dealer van bedrijfswagenproducten en – diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met oog voor milieu en maatschappij, waardoor Roordink Bedrijfswagens een duurzame onderneming is.

Roordink Bedrijfswagens staat 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!