Wijzig je omslagfoto
Roelofs Internationaal Transport
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Roelofs Internationaal Transport
Bedrijven
Einsteinstraat 8, 6604 BW Wijchen, Nederland

Roelofs Int. Transport B.V. – Uw Italië specialist op transportgebied

Van kantoor aan huis naar onafhankelijke moderne locatie. Roelofs Int. Transport B.V. is een typische privé onderneming die 365 dagen per jaar bereikbaar is voor transport van en naar Italië. De kracht van Roelofs Transport is en blijft de persoonlijke benadering. Met een modern wagenpark, een enthousiast team en de juiste servicemogelijkheden heeft Roelofs Transport alles in huis als Italië specialist.

Al sinds zijn kinderjaren heeft Hans Roelofs een grote passie voor vrachtauto’s. Voordat Hans zijn eigen bedrijf oprichtte, deed hij een aantal jaar ervaring op in de transportwereld als internationale chauffeur. Hieruit is zijn voorliefde voor Italië ontstaan. In 1991 besloot hij om een eigen onderneming te starten met één vrachtwagen, waarbij hijzelf achter het stuur kroop. Mede door het enthousiasme van zijn klanten kon Hans het bedrijf verder uitbouwen. Zijn vrouw Lucia Roelofs verzorgd de administratie en de human resource. Samen hebben zij inmiddels een team van enthousiaste medewerkers om hen heen gebouwd. 30 jaar na dato en 28 trekkende eenheden verder is Roelofs Transport een gevestigde naam in transport van goederen van en naar Italië.

Uitgebreid wagenpark

Roelofs Transport vervoert uiteenlopende goederen zoals lengtezendingen, ADR goederen, hightech goederen, koelladingen, beursgoederen en hoogwaardige machines. Hiervoor beschikt Roelofs Transport over super lichtgewicht trailers met een laadvermogen van 27 ton, megatrailers met een binnen hoogte van 3 meter, trailers met eigen laad en los mogelijkheden, trailers met anti-diefstalzeilen en gecertificeerde ADR chauffeurs. Met dit materieel rijdt Roelofs Transport wekelijkse lijndiensten door geheel Italië, inclusief de eilanden Sicilië en Sardinië.

Onderwijs

Roelofs Transport is aangemeld als erkend leerbedrijf. Voor jonge mensen die geïnteresseerd zijn om zich in de logistieke sector te ontwikkelen, zijn er bij het familiebedrijf Roelofs Transport ruime mogelijkheden. Denk hierbij aan jongeren die een baan ambiëren in de transportwereld als planner of beroepsgoederenchauffeur. Zo hebben de afgelopen jaren een aantal jonge mensen via Roelofs Transport door middel van een leertraject hun weg gevonden in de logistieke sector.

Een beter milieu voor een betere toekomst

Met de blik op de toekomst heeft Hans Roelofs de keuze gemaakt om zijn wagenpark te moderniseren. Met de nadruk op milieubewustheid waarbij bijna het gehele wagenpark voldoet aan de laatste Euro-normen. Ter verbetering van het milieu voor de toekomstige generaties is Roelofs Transport overgestapt van dieselolie naar LNG. Momenteel rijden er al twee vrachtwagens op LNG en wordt dit aantal op korte termijn verdubbeld naar vier. Hans volgt met belangstelling de ontwikkeling van vrachtwagens op toekomstige brandstoffen, zoals waterstof en elektriciteit. Roelofs Transport viert dit jaar dat het 30 jaar geleden opgericht is en voor de komende jaren kijkt Hans vol enthousiasme uit naar de komende shift in de logistieke sector.