Wijzig je omslagfoto
Pius X College
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Pius X College
Onderwijs

Voel je thuis!

Jezelf ontwikkelen, vraagt om een veilige en vertrouwde omgeving waarin je je thuis voelt. Een plek waar jouw talent de ruimte en aandacht krijgt die het verdient. Je mag hier zijn wie je bent en zoals je bent, want voor ons is iedereen gelijk. Als je je thuis voelt, dan ben je de beste versie van jezelf. Daarin geloven wij bij het Pius X-College. En dat zie je terug in alles wat wij doen:

Jij bent aan zet

Op tijd komen, huiswerk maken, activiteiten organiseren, een pakket kiezen of een vervolgopleiding… Durf jij zelf de regie te nemen op school? Geen zorgen, we leren je die verantwoordelijkheid te nemen en eigen keuzes te maken. Wil je van een onvoldoende een voldoende maken? Of van die 7 een 8? Samen zoeken we uit hoe we jou het best kunnen begeleiden.

Ontdek jezelf

Weten wie je bent en wat je kunt. De één is goed met zijn handen, de ander is meer een denker. Iedereen is bijzonder en heeft eigen talenten. Wij dagen je uit je eigen voorkeuren en talenten te ontdekken. Binnen en buiten de school nemen we je mee op ontdekkingstocht, zodat je zelfverzekerd de toekomst ingaat. Vol verwondering en met plezier.

Oog voor jou

Bij ons gaat lesgeven niet alleen om de inhoud. Het draait voor een groot deel om persoonlijke aandacht. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw leefwereld. Wie ben je? Hoe ziet je dag eruit? Wat wil je bereiken? En hoe kijk jij naar wat er gebeurt in de wereld? Juist deze momenten maken het verschil. Samen vertalen we jouw interesses, doelen en dromen naar een onderwijsvorm die bij jou past.