Wijzig je omslagfoto
Pi Metal Parts
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Pi Metal Parts
Bedrijven

Pi Metal Parts | Hoogwaardige fijnmechanische componenten en matrijzen

U vraagt, wij draaien. Letterlijk. Maar niet zonder na te denken. Integendeel. Onze medewerkers werken elke dag samen met onze opdrachtgevers om de beste oplossing te vinden voor de producten die zij  nodig hebben. Pi Metal Parts biedt hoogwaardige fijnmechanische componenten en matrijzen voor bijvoorbeeld de verpakkingsindustrie, machinebouw,  voedselverwerkende industrie, offshore scheepsbouw, maar ook voor onderdelen voor een chipmachine van ASML. Elke vraag is anders, dus elke oplossing ook.

En daar zijn we goed in. Dat durven we na bijna twintig jaar best uit te spreken. Niet te hard, want zo zijn ondernemers uit de Kempen niet. We merken het aan de langdurige relaties die we de afgelopen jaren opgebouwd hebben met onze klanten uit de 3D en CNC verspanende industrie. ‘It takes two to tango’ (samenwerking met een ander is een voorwaarde voor het welslagen van iets). Zo geldt dat ook in onze branche. Er zijn twee partijen nodig die elkaar blindelings vertrouwen op het gebied van expertise, innovatief denken, handelingssnelheid en flexibiliteit. Bij Pi Metal Parts is dat maatgevoel tot in de kleinste details ontwikkeld. Niet alleen in de relatie, maar ook in de productoplossingen die wij bieden.

Quote van een tevreden klant

Een teamleader van een gewaardeerde relatie beaamt dit: ‘Al meerdere jaren doen wij op een prettige manier zaken met Internationale Vormenfrezerij Pi Metal Parts. Een ambitieuze, technisch gedreven, flexibele organisatie met een breed scala aan mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk een volledig pakket van verspanende bewerkingen onder te brengen inclusief oppervlakte behandelingen.

Door het persoonlijk contact en korte lijnen kan er vaak snel geschakeld worden en meegedacht in  mogelijkheden en oplossingen, voor ons als organisatie een prettige partner met toegevoegde waarde als leverancier in de Supply Chain’. De complexe vraagstukken van onze klanten vragen om maatwerk en een hele hoge kwaliteitsstandaard en betrouwbaarheid. Een afwijking van een micrometer heeft al consequenties voor de kwaliteit die zij nastreven met hun producten. We zijn goed in dat nauwkeurige precisiewerk. Niet één keer, maar bij elk product dat wij leveren.

Daar moeten onze klanten op kunnen vertrouwen. En ook dat wij onze afspraken nakomen. Elke dag opnieuw.

Onze medewerkers

Nauwkeurig werken, productbetrouwbaarheid bieden en leveringsbetrouwbaarheid. Dit kan alleen door een goede kennis van materialen (rvs, aluminium, kunststof of andere staalsoorten), geavanceerde machines en mensen met kennis, vaardigheden en ervaring. Onze medewerkers zijn ons goud. En onze opdrachtgevers ook, want door hen en onze langdurige manier van samenwerken kunnen we grenzen opzoeken, originele oplossingen bedenken en samen de beste oplossing bespreken en uitvoeren. Dit hopen wij nog jaren voort te zetten. Iedere keer een nieuwe weg.

De mooiste en beste fijnmechanische oplossingen maken we samen

Samen kom je verder. Dat is het uitgangspunt in alles wat we doen. We blijven hard werken voor onze vaste opdrachtgevers, maar kijken ook uit naar kennismaking met nieuwe potentiële klanten. Spreek onze manier van werken je aan? Wil je persoonlijk kennismaken? Of heb je een opdracht waar je graag onze expertise voor wilt gebruiken en ons wil laten meedenken over de perfecte oplossing? Mail of bel ons.