Wijzig je omslagfoto
OVERVELD B.V., TRANSPORT VAN
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

OVERVELD B.V., TRANSPORT VAN
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2

Dagelijks van en naar verschillende bestemmingen waaronder: Spanje, Frankrijk, Duitsland & Portugal

 

Logistiek is de basis van uw business. Zonder transport staat letterlijk alles stil. Het is een wereld waarin flexibiliteit en betrouwbaarheid geen luxe zijn, maar een harde voorwaarde. Dat maakt Transport Van Overveld tot een gewaardeerde logistiek partner voor bedrijven in voornamelijk Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Sinds de oprichting in 1988 hebben we ons op één ding geconcentreerd: snelheid en continuïteit in goederenvervoer. 

Transport van Overveld is een onderneming met meer dan 150 medewerkers, met het hoofdkantoor in Etten-Leur en 2 kantoren in Spanje: in Figueres en Bilbao. We beschikken over circa 100 eigen trekkende eenheden en meer dan 200 trailers. Onze eigen chauffeurs staan dag in dag uit voor u klaar in een voor hen bekende omgeving. Van onze meer dan 120 chauffeurs woont en rijdt een groot deel namelijk in onze bestemmingenlanden Frankrijk en Spanje. 

Door het groeperen van pallets voor tal van opdrachtgevers kunnen wij u volume transport bieden tegen aantrekkelijke tarieven. Zo rijden we dagelijks vrijwel altijd met volle vrachten naar de grote steden in Frankrijk, Spanje en Portugal. Onmisbaar hierbij is ons uniek postiljon systeem. Het materiaal is uitgerust voor vervoer van ADR-goederen, Volume-transport, High Value transport, geconditioneerd transport en ook intermodaal bieden we u pasklare oplossingen.

Transport_van_Overveld

Realtime informatie over uw transport

 

In de hectische logistieke wereld is realtime informatie een must. Informatie over reistijden, aankomsttijden, de status van het transport, rusttijden van de chauffeurs, de plaats van het materieel, etc.. Hoe beter die informatievoorziening is, hoe efficiënter de transporten gepland kunnen worden. Daarom is Transport Van Overveld vergaand geautomatiseerd. Alle vrachtauto’s zijn uitgerust met een voertuigvolgsysteem, boordcomputer en scansysteem. 

Vanuit onze kantoren in Nederland en Spanje kunnen we op elk moment van de dag zien waar uw goederen zijn, in welke vrachtauto en met welke chauffeur. Bij iedere aflevering wordt uw CMR direct gescand en is daarmee direct na aflevering beschikbaar. Tevens is het mogelijk u een statusupdate per mail te verzenden. De koppeling met ons logistieke en administratieve systeem betekent het hoogste niveau in automatisering. Het maakt de backoffice processen snel en betrouwbaar, en de informatievoorziening compleet. Ook de facturatie kan bij voorkeur digitaal plaatsvinden. Verregaande automatisering is tekenend voor Transport Van Overveld. Het ondersteunt ons in onze doelstelling: opereren als een betrouwbare, snelle en flexibele logistiek partner voor u.

Transport van Overveld is een zeer professionele dienstverlener die nog steeds de service, snelheid en kwaliteit biedt, die u van een familiebedrijf mag verwachten.