Wijzig je omslagfoto
OERS ACCOUNTANCY & ADVIES ETTEN-LEUR, VAN
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

OERS ACCOUNTANCY & ADVIES ETTEN-LEUR, VAN
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bent u op zoek naar een accountant, belastingadviseur, financieel adviseur of naar informatie over juridisch advies, loonadvies of een bedrijfsovername? Van Oers heeft alle specialistische kennis in huis. Kennismaken? Dat kan ook op een van onze kantoren in West-Brabant.

Van Oers Accountancy & Advies

Hét Brabantse Accountancy & Advies kantoor 

Geen torenhoge hoofdkantoren, maar het ‘kantoor om de hoek’. Van Oers Accountancy & Advies is één van de grootste accountancy & belastingadvies kantoren in Zuid-Nederland met vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert.

Van Oers kiest heel bewust voor meer lokale vestigingen, zodat ze dicht bij de klant, gemeenschap en lokale markt kunnen blijven staan. Dit is al meer dan 50 jaar de kracht van het bedrijf.

Gespecialiseerd in diverse sectoren

Als ondernemer wil je de juiste koers uitzetten en de juiste investeringsbeslissingen nemen. Met een cijfermatige, fiscale en bedrijfskundige rugdekking kun je vol vertrouwen ondernemen. Van Oers Accountancy & Advies is onder andere gespecialiseerd in de zorg, de bouw, het transport, het onderwijs en de agrarischesector en biedt oplossingen voor financiële, fiscale, administratieve en juridische vraagstukken. Vooral gericht op MKB en familiebedrijven.

Vrouwen aan tafel

Gericht op Nederland en België

Je hoeft je dus niet meer druk te maken over de boekhouding, salarisadministratie of jaarrekening. En wil je een fusie, overname of faillissement tot een goed einde brengen, de cashflow verbeteren of heb je grensoverschrijdende vragen? Van Oers Accountancy & Advies heeft voor ieder vakgebied meerdere specialisten in huis. Door de gunstige ligging dicht bij de Belgische grens kunnen de experts ook alles vertellen over de Belgische wet- en regelgeving. 

Van Oers Academy

Vanuit de Van Oers Academy biedt het Brabantse accountancy & advies kantoor regelmatig cursussen, kennissessies en workshops aan klanten over onderwerpen waar veel vragen over komen of actuele wijzigingen in de wetgeving. Vaak in samenwerking met notariskantoren, banken of advocatenkantoren, zodat alle expertises vertegenwoordigd zijn. Daarnaast organiseert Van Oers ook bedrijfsbezoeken voor haar klanten. Een kijkje nemen in de keuken van een andere ondernemer geeft vooral veel nieuwe inspiratie en daar ontstaan uiteindelijk de mooiste gesprekken.

Gespecialiseerde accountants en belastingadviseurs

De accountants en belastingadviseurs van Van Oers Accountancy & Advies zijn geen amateurs. De 350 medewerkers van het bedrijf blinken namelijk stuk voor stuk uit in hun eigen vakgebied. Van Oers investeert dan ook voortdurend in ontwikkeling van haar medewerkers, systemen en processen om de kwaliteit op hoog niveau te houden. Stagiaires, young professionals en ervaren mensen krijgen volop kansen. Alle medewerkers worden intern opgeleid en zijn verplicht om zich te blijven ontwikkelen als ze in dienst komen.

Vrouw bij deur

Maatschappelijk betrokken

De regio speelt een belangrijke rol voor van Oers. Het bedrijf wil dicht bij de klant, maar ook dicht bij de samenleving staan. De medewerkers van Van Oers Accountancy & Advies zetten zich daarom frequent een dag(deel) in om vrijwilligerswerk te doen, belastingaangifte doen voor ouderen bijvoorbeeld of door hen gewoon een leuke dag te bezorgen. Daarnaast sponsort het bedrijf ook tal van regionale activiteiten, vooral op sportief gebied.