Wijzig je omslagfoto
Multipond
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Multipond
Bedrijven

MULTIPOND IN ÉÉN OOGOPSLAG

Wij zijn een gespecialiseerde machinebouwer van weegsystemen voor de food en non-food. De meerwaarde van onze weegtechnologie is vanaf de oprichting in 1946 gebaseerd op maximale nauwkeurigheid en klantgerichtheid en maximale productkwaliteit. Dankzij de hoge fabricagediepte met eigen intensieve research en ontwikkeling in de hoofdvestiging in Waldkraiburg, Duitsland, worden de kwaliteitseisen van de traditionele onderneming gewaarborgd. Een meer dan 420 man sterk, internationaal team in Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland en de USA maakt innovaties en technische perfectie mogelijk in nauwe samenwerking met de klanten.

ONZE MISSIE

De missie van onze onderneming definieert het begrip en de focus van ons handelen. Voor al onze klanten en medewerkers:

 • TEVREDENHEID VAN DE KLANTEN
  Wij zetten u als klant in het middelpunt en overtuigen u met innovatieve oplossingen. Ons succes meten wij aan uw tevredenheid.
 • REGIONALE WORTELS EN WERELDWIJDE AANWEZIGHEID
  Wij zijn een middelgroot bedrijf. Wij zijn trots op onze regionale wortels en het toch met onze producten wereldwijd aanwezig te zijn.
 • HOGE EISEN
  Wij leveren hoogwaardige oplossingen aan talrijke bekende producenten op het gebied van food en non-food. Wij zorgen daarbij steeds voor nieuwe maatstaven op het gebied van knowhow, innovatie en kwaliteit.
 • SUCCES DOOR ONZE MEDEWERKERS EN MEDEWERKSTERS
  Wij zien gemotiveerde mederwerkers en medewerksters als wezenlijke factoren voor het succes van de onderneming. Wij zetten ons in voor hun gezondheid, veiligheid en tevredenheid en stimuleren de beroepsmatige ontwikkeling.
 • LANGETERMIJN PARTNER
  Wij nemen uw uitdagingen als competente partner graag aan en realiseren samen met u klantspecifieke en innovatieve oplossingen.