Wijzig je omslagfoto
MK GILZE B.V.
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

MK GILZE B.V.
Bedrijven
Hercules 26, Gilze, Nederland

MK Gilze de Nederlandse specialist voor uw gebruikte Multivac machine

De eisen die worden gesteld aan verpakkingsmachines in de voedingsmiddelenindustrie worden steeds hoger. MK Gilze is in de afgelopen jaren voor veel bedrijven uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van gereviseerde en een (gebruikte) nieuwe Multivac verpakkingsmachine voor de voedingsmiddelenindustrie.

Daarnaast verzorgt het bedrijf ook service en onderhoud aan machines, zodat deze in topconditie blijven. De meeste klanten van MK Gilze zijn foodbedrijven in Zuid-Nederland en België, maar ook in andere landen binnen en buiten Europa zijn de machine van MK Gilze te vinden. 

MK Gilze

De expertises van MK Gilze, gevestigd op bedrijventerrein Midden Brabant Poort langs de A58, ligt op het gebied van revisies, conversies en upgrades van thermoforming verpakkingsmachines, traysealers, vacumeer machines en bij behorende onderdelen. Met in-house productie en onze know-how, wordt er een hoge kwaliteit en flexibiliteit gegarandeerd, evenals minimale levertijden. De machine worden opgebouwd met originele Multivac onderdelen of vervangende artikelen met gelijke specificaties die, net als de machines, voortdurend geoptimaliseerd en ontwikkeld worden aan de eisen van onze klanten.

MK Gilze is in 1991 gestart in een aan huis gebouwde garage. Op dat moment bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit het reviseren en onderhoud van voedingsmiddelen machines. In de jaren daarna in MK Gilze ontzettend gegroeid en sinds 2011 zijn we te vinden aan de Hercules 26 te Gilze. In 2017 is MK Tooling opgericht. Dit onderdeel van Machines Kennes (MK) zal zich bezig gaan houden met het ontwikkelen en Multivac gerelateerde onderdelen, denkend aan slijtdelen of vorm en sealdelen van een Multivac verpakkingsmachine. In 2020 zal er een geheel eigen en nieuwe lijn Dieptrekmachines worden opgezet. door gebruik te maken van de inkoop en verkoop kanalen die MK Gilze nu al heeft kunnen wij een groot deel van Europa snel bedienen en voorzien van machines. De eerste machine staat voor levering in September 2020. 

Bekijk ook de video's op het YouTube kanaal van MK Gilze.