Wijzig je omslagfoto
KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

KREEFT B.V., BOUWBEDRIJF
Bedrijven

Kwaliteit, Relatie, Expertise, Efficiënt, Flexibel en Toekomstgericht

Kernwoorden waar KREEFT voor staat, al ruim 120 jaar

Kreeft bouwt toekomstgericht aan morgen en doet dit samen met lokale partners. Als geen ander beseft Kreeft dat iedereen een fijne leef- en woonomgeving nodig heeft. Zij zijn experts en tonen initiatief en innovatie in het totale bouwproces. 

Met klanten als o.a. (semi)overheid, woningbouwcoöperaties, zorginstellingen en scholen wint Kreeft ieder jaar aan betekenis voor de regio.

Transparantie staat hoog in het vaandel. Ze laten graag zien wat ze doen en wat dat oplevert aan comfort. Innoveren gaat altijd door en Kreeft loopt daarin graag voorop, betrekt klanten bij keuzeprocessen en deelt haar kennis.

Proactief en risicodragend ontwikkelt Bouwbedrijf Kreeft innovatieve projecten. Alles wat zij doen is gericht op de lange termijn, met hoge kwaliteitsstandaarden. De vakmensen bij Kreeft werken efficiënt en met plezier. 

Het nieuwe bedrijfspand is een unieke showcase voor alles waar zij als bedrijf voor staan. Zo heeft het pand het BREEAM Outstanding certificaat. Ze laten ermee zien groot genoeg te zijn om de nieuwe norm voor innovatief bouwen neer te zetten.