Wijzig je omslagfoto
Kopak
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Kopak
Bedrijven
Bedrijfsafbeelding 1
Bedrijfsafbeelding 2
Bedrijfsafbeelding 3
Bedrijfsafbeelding 4
Bedrijfsafbeelding 5
Bedrijfsafbeelding 6

De partner die uw business vooruit helpt

Kopak is de kennispartner die weet van aanpakken. Het is niet voor niets dat “We take care of business” onze lijfspreuk is. We geloven namelijk oprecht dat een echte business partner met u meedenkt, eerlijk advies geeft en problemen voorziet én oplost. De basis is dan ook dat we mogelijk maken wat u van plan bent. Kopak heeft de mensen, de machines en het creatieve denkvermogen om u te ondersteunen in de meest diverse communicatie-uitingen en logistieke processen. We zijn transparant en regelen voor u het volledige traject van A tot Z, waarbij we altijd kijken hoe we nét dat stapje verder kunnen gaan. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw opdracht wordt uitgevoerd, op de manier die voor u het beste is.

Overtuig met Direct mail

Wie zijn klant op de deurmat positief weet te verrassen, maakt direct een sterke indruk. Opvallen als bedrijf doe je dan ook met een goede, gerichte en persoonlijke direct mail-campagne, zeker in tijden waarin digitale boodschappen de overhand hebben.
Met uitgebreid advies, flexibele mogelijkheden en meetbaar resultaat is Kopak de partner om uw direct mail-marketing naar een hoger plan te tillen. Van het optimaliseren van uw database tot het besparen op portokosten, wij zoeken voor u altijd de beste weg.

Hoogwaardig print- en drukwerk

Binnen no time een digitaal document op papier naar uw klanten? Met de service van Kopak zit u goed! Dagelijks rollen er vele brochures, flyers, brieven, kaarten en andere documenten uit onze hoogwaardige printers. Ook wanneer u grote oplages heeft, geldt ons principe van ‘u bestelt, wij regelen’. Door onze goede samenwerkingen kunnen we drukwerk inkopen bij de partner die het best aansluit op uw wensen. Het inkoopvoordeel dat we daarbij ontvangen, dat berekenen we natuurlijk gewoon aan u door. Daarmee is uw print- en drukwerk bij ons altijd aan het juiste adres!

Op groot formaat printen, op elk materiaal

POS-materiaal, instore-marketing of een belangrijke beurs: soms is het nodig om groots uit te pakken. Kopak heeft alles in huis voor communicatie op groot formaat. Printen kan onder andere op onze Arizona platbed-printer, geschikt voor harde materialen. Flexibele materialen verwerken we met onze Colorado rollenprinter, die tot 252 centimeter breed en eindeloos lang kan printen. Van ontwerp, via onze vaste partner tot het regelen van logistieke processen: geen uitdaging is ons groot genoeg!

Fulfilment

Met fulfilment, of orderafhandeling, biedt Kopak de helpende hand in het ondersteunen van uw webshop, salesafdeling en winkelbevoorrading. Vanaf het plaatsen van een online bestelling tot de bezorging bij uw klant aan de deur zorgen wij voor een snel, effectief en vlekkeloos traject. Kopak helpt ervoor te zorgen dat klanten op u kunnen rekenen. Met een order-systeem dat inzetbaar is voor verschillende saleskanalen houden we uw producten op voorraad en ontzorgen we u in het gehele orderproces.

Het inpakbedrijf voor al uw handling

Als inpakbedrijf kunnen we bij Kopak uw direct mail en andere communicatie-uitingen automatisch, semi-automatisch of handmatig inpakken. Wat u ook wilt versturen, onze medewerkers verwerken en verpakken uw handlingopdracht met zorg en aandacht, tegen een aantrekkelijk tarief. Ook wanneer u nog niet heeft bedacht hoe u de handling of verzending wilt regelen, lossen wij het voor u op. Daarmee is Kopak hét inpakbedrijf dat als geen ander in staat is om maatwerk te leveren waarmee u snel en secuur uw boodschap op de juiste plek krijgt!