Wijzig je omslagfoto
Stichting Kiemt
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Stichting Kiemt
Bedrijven

Kiemt is een innovatiestimulerende netwerkorganisatie gericht op energietransitie en circulaire economie van betrokken ondernemers, onderwijs, onderzoek en overheid in Oost-Nederland, die werkt aan een snellere transitie naar een duurzame samenleving.  

Het versnellen van de energietransitie en de transitie naar een circulaire economie vraagt een gezamenlijke inspanning van bedrijven, kennisinstellingen en overheden. Sinds 2005 heeft Kiemt hiervoor in Oost-Nederland een sterk netwerk opgebouwd. Daarmee dragen wij bij aan het tot stand komen van regionaal beleid en financieringsstructuren voor bijvoorbeeld programma’s zoals CIRCLES en Connectr, en ook voor het profileren van de brede regio richting Den Haag en Brussel. En met de Innovatiemotor faciliteren we startende en groeiende ondernemers die bijdragen aan een toekomstbestendige economie.  

Wij maken voor jouw organisatie expertise toegankelijk en delen kennis en kansen binnen het netwerk. Neem deel aan onze events zoals bijvoorbeeld onze Early Morning Talks, en kom in contact met elkaar. Grijp de kans om je te profileren in het innovatieve landschap van Oost-Nederland. Door samen te werken en ondersteuning te bieden aan innovaties wordt het netwerk versterkt. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige economie in Oost-Nederland.  

We zorgen voor de juiste verbinding voor jouw idee, of we brengen het juiste idee bij jou. Neem deel als Netwerkpartner, Participant of Ambassadeur en vertel mee over de mooie innovaties die door ons netwerk werkelijkheid worden.  

Wil je graag op de hoogte blijven wordt dan bij ons Netwerkpartner en krijg zo toegang tot het netwerk en onze netwerkactiviteiten. Is er meer behoefte aan een actievere rol binnen het netwerk en heb je interesse in onze partners voor partners mogelijkheid, dan past de rol van Participant beter bij je organisatie. Als Ambassadeur van Kiemt wil je meer dan alleen in gesprek gaan: je wil daadwerkelijk actie ondernemen en de uitdaging aangaan bij het versnellen van de energietransitie en de overgang naar een circulaire economie. Je kiest hierin bewust voor een voortrekkersrol.  

Een deelname aan Kiemt geeft direct toegang tot ons netwerk, met daarin een breed scala aan ondernemingen, onderwijs/kennisinstellingen en overheden.   

Interesse om aan te sluiten bij het innovatieve landschap van Oost-Nederland? Neem dan direct contact met ons op via onze website en ontdek wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!