Wijzig je omslagfoto
HANNOVER MILIEU- EN VEILIGHEIDSTECHNIEK B.V. (HMVT)
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

HANNOVER MILIEU- EN VEILIGHEIDSTECHNIEK B.V. (HMVT)
Bedrijven

HMVT: Environmental Solutions | BODEM | WATER | LUCHT

HMVT is een breed milieutechnisch bedrijf dat innovatieve oplossingen zoekt en levert voor het beschermen en schoonmaken van bodems en het reinigen van water- of luchtstromen. De sanering van een diesel drijflaag onder een voormalig industrieterrein of de sanering van grondwater vervuild met chloor onder een stad: het zijn allemaal praktijkvoorbeelden waar wij dagelijks aan werken. Onze kracht zit ‘m in onze mensen: eerlijk, praktisch en oplossingsgericht ingesteld, klantgericht en innovatief. Dat doen we al sinds 1990: efficiënt, slim en kostenbesparend!

Water

Zuiver water lijkt zo vanzelfsprekend. Dat er achter de schermen steeds meer werk verzet wordt om de kwaliteit van ons drink- en afvalwater op peil te houden, is voor veel mensen onbekend. Dit vraagt in de hele waterketen om innovatieve oplossingen. HMVT biedt creatieve waterzuiveringsoplossingen: van advisering tot realisatie. Door onze jarenlange ervaring in het zuiveren van verontreinigd grond- en proceswater zijn wij in staat snel de juiste oplossing voor uw zuiveringsvraag te formuleren.

PFAS Waterzuivering

Het zuiveren van met PFAS verontreinigd water blijkt in de praktijk nog een flinke uitdaging. HMVT biedt samen met haar partners Cornelsen uit Duitsland en Laqua uit Zweden een unieke oplossingen aan: de PerfluorAd technologie en de inzet van Nature Based Waterzuiveringen

Constructed Wetlands

De toepassing van Constructed Wetlands voor de behandeling van water dat is verontreinigd met chemische vervuilende stoffen, nutriënten of zelfs PFAS is een volledige nieuwe dimensie. De voordelen: de biologie zorgt voor de zuivering van de verontreinigingen, het energieverbruik van het systeem is verwaarloosbaar of nihil, de exploitatiekosten zijn zeer laag, er is geen visuele overlast en het afvoerwater kan worden gebruikt om de biologische afbraakprocessen in de bodem te verbeteren. 

Bodem

Bodem vormt een belangrijk onderdeel van onze milieukwaliteit. De bodem is letterlijk de basis van een duurzame leefomgeving. HMVT streeft ernaar om verontreinigde locaties zo duurzaam en schoon mogelijk door te geven aan toekomstige generaties. Ieder project is uniek en daarom gaan wij altijd, samen met de klant of adviseur, in gesprek en op zoek naar slimme oplossingen. Wij beschikken over een breed scala aan bodemtechnieken waardoor er altijd een techniek is die past bij uw situatie. HMVT bevindt zich vaak op het snijvlak tussen adviseur en contractor. Van onderzoek, conceptueel ontwerp, pilot-testing, detailontwerp tot realisatie. En van monitoring tot afronding.  

Lucht

De kwaliteit van lucht staat tegenwoordig steeds meer onder druk vanwege geuroverlast, chemische stoffen en fijnstof. Bij HMVT helpen wij bedrijven bij het beperken en zuiveren van hun emissies naar de atmosfeer én adviseren we bij het vinden van de juiste oplossing. We realiseren en beheren een breed scala aan luchtzuiveringstechnieken. Onderhoud van de installatie is een belangrijk onderdeel van het proces om de luchtkwaliteit op niveau te houden. Onze experts zijn gespecialiseerd in het onderhoud en technisch beheer van zuiveringsinstallaties. Niet alleen doen wij onderzoek naar dampemissies die vrijkomen bij bedrijfsprocessen, maar we ondersteunen onze klanten ook bij allerlei andere vormen van luchtonderzoek. 

Meer informatie: https://www.hmvt.nl/.