Wijzig je omslagfoto
GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE
Bedrijven

De Groot - grootsgedrukt.nl: Groots en CO2-neutraal gedrukt

Met ruim 54 jaar ervaring in drukwerk, zit het drukken bij De Groot - grootsgedrukt.nl in het DNA. Sinds de oprichting staat kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid voorop. 150 bevlogen medewerkers bedienen dagelijks diverse opdrachtgevers, van stichting tot multinational. Als specialist bieden zij altijd een passende drukwerkoplossing van grootformaat drukwerk tot bijzondere afwerkingen, alles onder één dak. Wat u ook wilt drukken, van standaard tot exclusief, druk het groots!

Elk gewenst formaat

De Goudriaanse drukkerij produceert in nauw overleg met haar klanten op elk gewenst formaat, op elke ondergrond, tegen scherpe prijzen en in de hoogste kwaliteit. Digitaal printen is ook mogelijk. In veel gevallen is dit interessanter dan drukken. Deskundige medewerkers leggen graag uit wat voor u de beste optie is. Uniek is de mogelijkheid om een poster in jumboformaat te laten drukken, slechts enkele drukkerijen hebben dit grote -106x145 cm- formaat in huis. 

Ontzorgen

Niet alleen het drukken verzorgt het bedrijf, ook het verpakken, de opslag, verzending en levering wordt voor de klant geregeld. De opdrachtgever wordt desgewenst volledig ontzorgd door bijvoorbeeld het voorraadbeheer over te nemen. Dat is met name interessant als een bedrijf meerdere vestigingen heeft en de bestelling na afroep op elke locatie bezorgd kan worden.

Breed assortiment

Bedrijven van elke omvang, maar ook verenigingen, overheidsorganisaties en instellingen kunnen bij De Groot - grootsgedrukt.nl aankloppen voor boeken, magazines, catalogi en het gestandaardiseerde drukwerk als flyers, folders, posters, brieven en enveloppen. Dit laatste is ook eenvoudig en snel online via de webshop shop.grootsgedrukt.nl te bestellen. Daarnaast levert De Groot - grootsgedrukt.nl onder de naam Sign ook drukwerk op textiel zoals vlaggen, banners, displays, spandoeken, hekwerkdoeken en beachvlaggen. 

Duurzaam

Zoals u mag verwachten van een bedrijf dat zich bevindt tussen weilanden en knotwilgen, wordt er gewerkt met aandacht voor de natuur wat zich vertaalt in een modern kwaliteitsbeheersysteem, een actief milieubeleid en duurzaam kleurmanagement. Zo gebruikt het familiebedrijf steeds meer duurzame energie en reduceren ze hun CO2-uitstoot. De onvermijdbare en resterende uitstoot wordt gecompenseerd in het Gold Standard Windenergieproject in Taiwan. Dat verbetert het lokale leefmilieu, stimuleert de ontwikkeling van de Taiwanese economie en zorgt voor werkgelegenheid en educatie van de bevolking.

Betrouwbare partner

  1. Web-based klantportal

    Voor klanten in de food en non-food sector met meerdere vestigingen ontwikkelt De Groot - grootsgedrukt.nl desgewenst een eigen web-based klantportal, geheel uitgevoerd in de huisstijl van de klant. Zodoende kunnen klanten eenvoudig online hun drukwerk bestellen en beheren.
  2. Opslag en logistiek

    Opslag en logistieke afhandeling van drukwerk, waarbij de minimale voorraad in de gaten gehouden wordt, zodat de klant nooit op korte termijn zonder drukwerk komt te zitten.
  3. Fullservice dienstverlener

    Als fullservice dienstverlener leveren ze naast het produceren van drukwerk ook grafisch advies; meedenken in veelzijdige communicatie-oplossingen.