Wijzig je omslagfoto
GROEIKOMPAS
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

GROEIKOMPAS
Bedrijven

Groeikompas helpt je met je ambities en met groeien. We staan klaar voor de directeur, de ondernemer of ondernemende mensen in de organisatie. We zijn er om jou of de organisatie te begeleiden met alle strategische en praktische zaken. Je zet ons in op het gebied van organisatie- en HR begeleiding. 

Wij werken op het snijvlak van de organisatie en de mensen die er werken. Wanneer hierin een goede samenwerking wordt gerealiseerd heeft dit direct gevolg op de groei en ontwikkeling van je bedrijf. Hoe klein of groot je bedrijf ook is, je loopt altijd tegen zaken aan die niet direct zorgen voor groei en omzet. Maar indirect merk je wel de gevolgen en blijkt dat er best veel tijd en omzet weglekt. Dat valt niet altijd op in je cashflow. 

Een praktische aanpak 

We beginnen met een goed gesprek en stellen we vooral veel vragen. Jouw antwoorden en overpeinzingen bepalen de richting. Zo komen we bij knelpunten. Door in te zoomen op een detail, en die aan te pakken, gaat uiteindelijk het hele bedrijf weer in een prettig tempo draaien. Of andersom: eerst de grote lijnen en daarna de uitwerking van details- wat het beste bij je past.  

HR-advies

Beleid maken of verbeteren. Of zoek je juist iemand die je bedrijf komt versterken? Allerlei vragen waarvan je het antwoord vindt in HR-beleid. Daar gaat HR-advies aan vooraf.

Human Resource: betekent meer dan de juiste persoon op de juiste plaats. Je bent naast ondernemer of directeur ook werkgever. Dat brengt de nodige dynamiek met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat je alle rollen goed blijft spelen?

HR-begeleiding

Naast de helicopterview van HR-advies begeleiden wij je als werkgever met allerlei zaken. Zoals met het doen van jaargesprekken, het voeren van sollicitatiegesprekken of het opleiden van HR-medewerkers.  

Bij Groeikompas vind je ook tools die bijdragen aan verbeteren van processen of structuren of inzicht geven aan teams of individuele medewerkers. Denk hierbij een strategische onderwerpen zoals organisatie – HR strategie, bijeenkomsten die de samenwerking verbeteren, zoals inzicht aan de hand van DISC, Karpman of strategisch samenwerken. Maar ook testen die inzicht geven in functioneren over voorkomen van verzuim. 

Wij maken gebruik van verzuimbegeleiding, een talentmanager, een interactieve opleidingsportal en digitale gesprekkencyclus.  

Wil je meer weten of een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Suzan Wijnbergen, 085 732 55 33. Of mail naar office@groeikompas.nl.